Salesprofessional nodig?

De grootste Sales Recruitment specialist van Nederland helpt je graag!

 Ruim 15 jaar sales recruitment ervaring
 Een groot netwerk onder salesprofessionals
 Aantrekkelijke garantieregeling met ‘No Cure No Pay’

Neem contact op
DSC00045-2048×1450

Wij recruiten voor

Trustpilot new logo
bmw-brands-logo
Jungheinrich
DFDS_logo_2015
ABB logo
visma logo png transparent

Our Gameplan

Nog niet overtuigd?

Bekijk hier met wie wij onze missie delen

Van het MKB tot internationale corporates en van ICT tot educatie: kleine en grote organisaties uit alle denkbare branches zijn bij ons aan boord gestapt. En blijven bij ons; 80% van onze omzet komt uit klanten die vervolgopdrachten plaatsen! Omdat ze weten dat we onze belofte nakomen; binnen drie weken (minstens) vijf kandidaten in de mailbox.
In deze video zie je waarom prachtige en snelgroeiende bedrijven als JEX, Jungheinrich, GoStudent en DAS Import hebben gekozen voor een langdurige samenwerking met Salesrecruiters. En ze geven ook nog wat extra tips weg aan hiring managers!

Zelf aan de slag?

Download hier onze E-books

Sales Recruitment Scorecard
Op zoek naar manieren om het selectieproces te verbeteren? Met onze Sales Recruitment Scorecard geven we richting aan de werving & selectie van sales professionals. Duidelijk en direct in te zetten.
Ontwerp zonder titel 2024 06 25T114452.774
Zo Selecteer je Topverkopers
Ons boek ``Zo Selecteer je Topverkopers`` biedt praktische tips voor het selecteren van topverkopers, met inbegrip van interviewtechnieken, competentiegerichte vragen en meer. Optimaliseer de selectieprocedure van jouw organisatie.
Ontwerp zonder titel 2024 06 25T113215.506