Werken bij Salesrecruiters

Join Our Mission

Salesrecruiters zijn energiek, resultaatgericht en ambitieus. Onze organisatie bestaat uit meer dan dertig young professionals die zichzelf continu uitdagen. Successen vieren, vriendschappen opbouwen, carrière maken: bij Salesrecruiters gaat het allemaal samen. We zijn een hecht en veilig team en bieden veel ruimte voor persoonlijke groei. Uiteraard wordt al het harde werken beloond met stevige bonussen en carrièrekansen, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Wil je werken bij een frisse organisatie en jezelf ontwikkelen?

Make your move

Wat kun je verwachten

Groeimogelijkheid

Van Talent Scout naar Manager Finance, ICT & Operations? Bij Salesrecruiters is het mogelijk om jouw carrière naar wens vorm te geven en daar in door te groeien.

Beloningen

Met ons goede basissalaris en de buitengewoon stevige bonussen kan je prachtige reizen boeken of al op jonge leeftijd een eigen huis kopen. Daarbij doen we een bijdrage in de kosten van jouw sport- en telefoon abonnement.

Remote

Groeien doe je niet alleen in een veilige werkomgeving. Daarom krijg je ook de kans 2 weken per jaar remote werken from anywhere in the world.

Persoonlijke Ontwikkeling

Met wekelijkse coaching en verschillende in- en externe trainingen helpen we je met het realiseren van jouw persoonlijke groei. Daarboven op stellen wij studiebudget beschikbaar voor een cursus of opleiding naar keuze.

Gezonde Bedrijfscultuur

Een winnaarsmentaliteit is wat ons typeert, maar werken op onze vestigingen is als een warm bad waar humor onmisbaar is. En wie krijgt er geen glimlach als kantoorhond Bowdy je ’s ochtends komt begroeten?

Team Events

We zoeken ieder jaar samen de zon op, hebben elk kwartaal een team event, het jaarlijkse beach event is legendarisch en we vieren onze successen als we onze targets overtreffen.

Topcollega's

Een winnares van olympisch goud, oud-profvoetballers, top basketballers: je vindt ze bij Salesrecruiters. Onze recruiters gaan voor de uitdaging en halen graag het beste uit zichzelf.

Teambuilding & Fun

Naast hard werken, dagen we elkaar graag uit op de padelbaan, het voetbalveld en dagelijks op onze pooltafel. Hebben we elke laatste vrijdag van de maand een Super Friday vrijmibo. En pakken we graag 1 keer per jaar het vliegtuig, het liefst een trip richting de zon.

Dat ziet er zo uit

Huis waar mensen groeien

Salesrecruiters is onderdeel van Home of Recruitment, een huis waarbinnen mensen zich ontwikkelen. Professioneel en persoonlijk. Een huis waarin jonge getalenteerde professionals snel de vrijheid krijgen om verantwoordelijkheden te nemen. Een huis waarbinnen mensen stappen maken, en waar geen grenzen zijn tussen merken of disciplines.

Deze talenten begonnen als Recruitment Consultant of zelfs Talent Scout. Kijk waar ze nu staan!

Make Your Move!

Onze klanten bevinden zich in verschillende branches, denk aan Media & Entertainment, ICT, Zakelijke Dienstverlening, Bouw of bijvoorbeeld. De kernwaarden die ons typeren zijn kritisch, integer en waardevol. Dan gaat het dus niet meer over kwantiteit maar over kwaliteit. Dát maakt ons anders en verklaart ons succes. Wil jij hier onderdeel van zijn? Wij kunnen niet wachten!