Referenties

Kamer van Koophandel

Wij zochten naar een organisatie die snel ziet waar wij behoefte aan hebben. Het aanspreekpunt vanuit Salesrecruiters had onze organisatie snel onder de knie, kwam snel met passende profielen en wist exact wat nodig was. De kandidaten hebben de verwachtingen ingelost en hebben de organisatie in zeer korte tijd eigen gemaakt.

Yamina Lakbiach, Manager Corporate Accounts, Kamer van Koophandel

Albron

Tijdens het interview wist de consultant van Salesrecruiters mijn kwaliteiten en wensen haarscherp naar boven te krijgen en binnen letterlijk enkele dagen was de juiste match gevonden. Overigens wordt er niet gezocht naar de “snelle match”. Ze gaan duidelijk voor duurzame kwaliteit. Voor mij voelde dit als vakmanschap.

Pauline Lingg, Accountmanager, Albron

Office Depot

Salesrecruiters heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Deze organisatie laat glansrijk zien dat een recruitment organisatie zich kan onderscheiden door te beschikken over een hoge mate van vak- en branchekennis, sterke binding met de klant en enorme drive om samen succesvol te zijn. Voor mij als HR man is het van uitermate hoog belang dat onze business tevreden is met en kan rekenen op een effectieve samenwerking. De feedback die ik vanuit de business krijg is gewoonweg fantastisch. De passie die de medewerkers van Salesrecruiters in hun vak steken en de flexibiliteit die zij laten zien maakt hen ware professionals in hun vakgebied. Een absolute aanrader voor iedere organisatie die een serieuze partner zoekt in de recrutering van Sales posities.

Jeroen Benneheij, HR Business Partner Sales & Sales Operations Office Depot, Office Depot

Actief werkt

Wij zijn enorm tevreden met de kwaliteit van de dienstverlening van Salesrecruiters. Ze zijn écht onderscheidend als het gaat om passie voor de match en het resultaat. Omdat ze een relevant sales-netwerk hebben weten ze uitstekende kandidaten te vinden. Het valt me ook op dat de kandidaten heel blij zijn met Salesrecruiters, dat komt door hun oprechte interesse en verdieping en de wijze waarop ze de kandidaten begeleiden in het proces.

Jos van Moerkerk, Manager Sales & Communicatie, Actief Werkt

Slam FM

Ik heb voor onze landelijke radiozenders SLAM! en 100% NL regelmatig Salesrecruiters ingezet voor het vinden van de juiste specialistische mensen op Branded Content Sales. Ik ben erg blij met de werkwijze van Salesrecruiters, waardoor ik tijdig de juiste mensen kreeg. Wat ik erg prettig vond is de persoonlijke en professionele aanpak, van oriëntatie, selectie naar voorstellen van de juiste kandidaten.

John Lubach, Branded Content Director, Slam FM

Kamer van Koophandel

Albron

Office Depot

Actief Werkt

Slam FM

Interesse? Neem dan direct contact met mij op!