Kopie van De grootste Recruiter van Nederland 11

Bij Salesrecruiters weten we dat het vinden van de juiste kandidaat een flinke onderneming kan zijn. Daarom nemen wij het hele proces voor onze rekening. Maar wat houdt dat eigenlijk in? En waarom betaal je dan een recruitment fee? We zetten het graag voor je op een rijtje zodat jij precies weet wat je kunt verwachten.

Wat Salesrecruiters voor jou doet:

 • Uitgebreide intake

  Ons proces begint met een uitgebreide intake, bij voorkeur bij jou op kantoor. Dit stelt ons in staat om een goed beeld te krijgen van de vacature, jouw bedrijfscultuur en de specifieke eisen die je stelt aan de ideale kandidaat. We leren jouw organisatie van binnen en van buiten kennen om te begrijpen wat echt belangrijk is.

 • Advies over profiel, arbeidsvoorwaarden en selectieproces

  Op basis van onze intake geven wij gedetailleerd advies over het meest geschikte kandidaatprofiel, de arbeidsvoorwaarden die concurrerend en aantrekkelijk zijn, en een selectieproces dat efficiënt en effectief is. We zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste trends en best practices in de markt.

 • Opstellen van een Recruitmentplan

  We stellen een gedetailleerd recruitmentplan op, waarin we onze strategie en aanpak uiteenzetten. Dit plan is volledig op maat gemaakt, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen, en zorgt ervoor dat we gericht kunnen zoeken naar kandidaten die echt passen bij jouw organisatie.

 • (Her)schrijven van wervingsteksten

  Goede wervingsteksten zijn essentieel om de juiste kandidaten aan te trekken. Wij schrijven of herschrijven deze teksten, zodat ze aantrekkelijk, duidelijk en wervend zijn. We zorgen ervoor dat de vacatureteksten SEO-geoptimaliseerd zijn en de kernwaarden van jouw organisatie weerspiegelen.

 • Opzetten van een wervingscampagne

  We ontwikkelen en lanceren een wervingscampagne die gericht is op het bereiken van de juiste kandidaten. Dit omvat zowel online als offline kanalen, afhankelijk van wat het meest effectief is voor jouw vacature. Onze campagnes zijn ontworpen om maximale zichtbaarheid en betrokkenheid te genereren.

 • Plaatsing van vacatures

  We plaatsen de vacature op onze website en, indien relevant, op diverse geschikte jobboards. Dit vergroot de zichtbaarheid en trekt een breder scala aan potentiële kandidaten aan.

 • Inkoop van Online Advertenties

  Voor extra zichtbaarheid kopen we gerichte online advertenties in, waaronder op platforms zoals LinkedIn en Google. Dit helpt om een groter en meer gericht publiek te bereiken. We optimaliseren de advertenties continu om de beste resultaten te behalen.

 • Zeer uitgebreide zoektocht (hunting)

  Onze zoektocht naar de juiste kandidaat is grondig en uitgebreid. We benaderen soms honderden kandidaten persoonlijk met een op maat gemaakte pitch. Dit stelt ons in staat om ook passieve kandidaten, die wellicht niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, te bereiken.

 • Telefonische screening van geïnteresseerde kandidaten

  Geïnteresseerde kandidaten worden door ons telefonisch gescreend. Dit eerste contact helpt om snel te bepalen of een kandidaat voldoet aan de basisvereisten van de functie. We beoordelen hun motivatie, ervaring en culturele fit.

 • Afwijzen van ongeschikte sollicitanten

  We nemen het afwijzen van ongeschikte sollicitanten voor onze rekening. Dit bespaart jou tijd en zorgt ervoor dat alleen de meest geschikte kandidaten in het verdere proces betrokken worden. We doen dit op een professionele en respectvolle manier, zodat jouw employer brand onberispelijk blijft.

 • Selectiegesprekken met kandidaten

  We voeren diepgaande selectiegesprekken met kandidaten, bij voorkeur op onze locatie. Tijdens deze gesprekken toetsen we hun vaardigheden, ervaring en culturele fit met jouw organisatie. We gebruiken gestructureerde interviewtechnieken en competentiegerichte vragen om de beste kandidaten te selecteren.

 • Voordracht van geschikte kandidaten

  Geschikte kandidaten worden aan jou voorgedragen met een gedetailleerd persoonlijk profiel, hun ambities en hun gewenste arbeidsvoorwaarden. Dit geeft je een helder beeld van wie zij zijn en wat zij kunnen bijdragen aan jouw organisatie.

 • Inplannen van (vervolg)gesprekken

  We plannen (vervolg)gesprekken tussen jou en de kandidaten in. Dit zorgt voor een soepel en efficiënt proces, waarbij we rekening houden met de beschikbaarheid van alle betrokken partijen. We zorgen voor een vlekkeloze coördinatie en opvolging.

 • Advisering gedurende het selectieproces

  Gedurende het gehele selectieproces bieden wij advisering en ondersteuning. Dit geldt zowel voor jou als opdrachtgever als voor de kandidaten, zodat beide partijen goed geïnformeerd beslissingen kunnen nemen. We begeleiden je door elke fase van het proces en bieden strategische inzichten.

 • Kosteloze vervanging binnen de proeftijd

  Indien een geplaatste kandidaat binnen de proeftijd niet blijkt te functioneren, vervangen wij deze zonder extra kosten. In dat geval starten we het wervingsproces opnieuw om een betere match te vinden. We staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening en jouw tevredenheid.

Dus…kort samengevat waarom kiezen voor Salesrecruiters?

Omdat wij je volledig ontzorgen in het wervingsproces. Wij doen het zware werk, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is – het succes van jouw bedrijf. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Over Salesrecruiters

Salesrecruiters (sinds 2007) is het grootste in sales gespecialiseerde werving en selectiebureau van Nederland. Met ruim 50 collega’s werken we vanuit verschillende vestigingen elke dag hard om de salesvacatures voor onze prachtige opdrachtgevers in te vullen. Salesrecruiters is, net als Marketingrecruiters en Interimrecruiters onderdeel van Home of Recruitment.

Meer lezen over Salesrecruiters? Bekijk dan deze pagina.