De beste sales en customer success professionals

GEDREVEN DOOR RESULTAAT

We zijn goed in wat we doen. En dat zie je aan onze resultaten. Na duizenden gesprekken en talloze plaatsingen zijn wij uitstekend in staat om de juiste kandidaten te verbinden met onze opdrachtgevers. Daarmee zorgen we al jarenlang dat onze kandidaten op de juiste plek komen, zowel in sales als in customer care. Voor de boost van jouw carrière is Salesrecruiters de juiste plek.

De waarde van Salesrecruiters

HOE WIJ WERKEN

Samen gaan we op zoek naar jouw droomcarrière. Ga van start op onze vacaturepagina en filter tussen honderden sales en customer success vacatures. Zit er wat voor je tussen? Solliciteer dan gericht, onze ervaren consultants laten je kort erna weten of er een mogelijke match is. In dat geval nodigen we je uit om langs te komen op kantoor. Verloopt dit gesprek goed en ben jij nog steeds enthousiast, dan sturen we je CV door naar de opdrachtgever. Vanuit Salesrecruiters vullen we je CV aan met een profielschets. Als de opdrachtgever besluit om jou uit te nodigen (dit is in 90% van de tijd het geval) begint het selectieproces van de opdrachtgever. Uiteraard blijven we je ook dan nog adviseren en ondersteunen, totdat de handtekeningen zijn gezet en jij een stap verder bent in het realiseren van jouw droomcarrière.

consultants kijken naar een computerscherm

GROOTSTE AANBOD VAN NEDERLAND

MAAR MEER DAN ALLEEN VACATURES

Salesrecruiters heeft het grootste aanbod sales en customer success vacatures van Nederland. Maar bij ons kom je niet alleen voor vacatures. Met ervaring, begeleiding én advies zorgen wij niet alleen dat je ‘ergens terecht komt’, maar vooral dat je bij een werkgever aan de slag gaat die op alle fronten goed bij jou past.

Alle vacatures
Jouw carriere foto 2 – het perfecte interview

Close jouw deal

HET PERFECTE

INTERVIEW

Wij weten precies waar jij het verschil kunt maken tijdens het interview met onze opdrachtgever. Met deze tips voor een perfecte sollicitatie ben je optimaal voorbereid en vergroot je je kansen enorm.

Download “Het perfecte interview”