Executive Search

Beyond the Obvious

Salesrecruiters is al 15 jaar toonaangevend in het vinden, overtuigen en selecteren van sales professionals. Executive search is in de basis vergelijkbaar met recruitment, maar de aanpak is in elke stap meer senior; vanaf de intake tot de wijze waarop kandidaten worden benaderd en van de selectiegesprekken tot de wijze waarop de kandidaten worden begeleid. Voor Executive Search zet Salesrecruiters alleen consultants in die hun sporen hebben verdiend met de bemiddeling van seniore salesposities. Wat overigens niet verschilt is de commitment en het vuur waarmee we partijen bij elkaar brengen. Zoals we dat al jarenlang doen.

Salesmanagement

En senior sales

Onze Executive Search Consultants richten zich op zwaardere salesposities met vaste salarissen vanaf €80k tot €150k (OTE €100k+ tot €200k). Denk hierbij aan Global/Key Accountmanagers, Sales Directors, Sales Managers, Category Managers, Business Development Managers en Head of Sales. Onze kandidaten houden zich voornamelijk bezig met de verkoop van strategische oplossingen, sales leiderschap, bepalen en uitvoeren van commerciële strategie, digitalisering, propositieontwikkeling, innovatie en/of change management. Onze klanten bevinden zich vooral in het segment MKB+ tot large accounts in elke denkbare branche

Onderhandeling Salaris Sales kandidaat

GROOTSTE AANBOD VAN NEDERLAND

MAAR MEER DAN ALLEEN VACATURES

Salesrecruiters heeft het grootste aanbod sales vacatures van Nederland. Maar bij ons kom je niet alleen voor vacatures. Met ervaring, begeleiding én advies zorgen wij niet alleen dat je ‘ergens terecht komt’, maar vooral dat je bij een werkgever aan de slag gaat die op alle fronten goed bij jou past.

Alle vacatures