Introductie

Opdrachtgever is een prachtig familiebedrijf met meer dan 200 betrokken medewerkers verspreid over heel het land. Al meer dan 50 jaar is onze opdrachtgever dé specialist als het gaat om produceren, bouwen en onderhouden van kozijnen, schuifpuien en dakkapellen. Alle producten worden gemaakt in eigen fabriek en zijn van de hoogste kwaliteit. Door de kwaliteit en familiaire sfeer hebben werknemers vaak lange dienstverbanden en zorgen ze voor een fijne werkplek en blije klanten.

De kwaliteit en duurzaamheid van de producten is een begrip in de markt, waardoor veel kleine bouwbedrijven, ZZP’ers en vastgoedbedrijven hier gebruik van willen maken. Voor onze opdrachtgever zoeken we daarom een accountmanager die advies kan geven en op technisch niveau kan samenwerken met deze partijen. Jij wordt verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties en geven van technisch advies in jouw regio.

Waar concurrenten veelal sturen op massa en groei, stuurt onze opdrachtgever aan op het geven van écht gedegen advies en het leveren van kwaliteit. De sfeer is gemoedelijk, met korte lijnen naar het management. En als het allemaal weer mag, wordt het gloednieuwe pand met aangrenzende fabriek met een groot feest geopend!

Functie-eisen

* Woonachtig in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht
* Achtergrond of affiniteit met techniek, vanuit studie of werkervaring
* HBO werk- en denkniveau

Aanbod

* Familiaire werkomgeving
* Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng
* Goede eigen pensioenregeling
* Goed vast salaris
* Auto van de zaak
* 24 vakantiedagen + 13 ATV dagen

Sollicitatie

Eline Boon