De beste sales en customer success professionals

RECRUITMENT OP HET HOOGSTE NIVEAU

Bij Salesrecruiters vinden, selecteren en overtuigen we de sterren onder de sales en customer success professionals voor onze opdrachtgevers. Denk aan accountmanagers, inside sales, sales manager, customer success managers en client care specialists.

Onze jarenlange specialisatie in sales en customer succes stelt ons in staat om vrijwel altijd binnen drie weken (minstens) vijf kandidaten voor te stellen. Daarmee laten we organisaties groeien. Ruim 15 jaar ervaring: dat merk je.

DSC08856

Grootste sales en customer

SUCCESS RECRUITMENT BUREAU

Met meer dan dertig ervaren consultants werken we snel en resultaatgericht. Vrijwel alle kandidaten die wij voorstellen worden door de opdrachtgever uitgenodigd op gesprek. Niet voor niets wonnen we de LinkedIn Talent Awards en 5 FD Gazellen Awards.

Zullen we samen jouw organisatie laten accelereren? We komen graag bij je langs!

Let’s Connect & Accelerate

Gedeelde missie

ONZE PARTNERS

Van het MKB tot internationale corporates en van ICT tot educatie: kleine en grote organisaties uit alle denkbare branches zijn bij ons aan boord gestapt. Allemaal met dezelfde belofte: binnen drie weken (minstens) vijf kandidaten in de mailbox. Simpel en efficiënt.

Onze partners

Wil je van onze klanten zélf horen waarom ze zo graag met ons werken?
Bekijk dan hier maar eens…

Voordelen Salesrecruiters

No Cure No Pay

De factuur komt pas als jij een geschikte kandidaat hebt aangenomen.

DUIZENDEN PLAATSINGEN

We hebben meer dan 15 jaar  recruitment ervaring en duizenden sales vacatures ingevuld. Die ervaring vertaalt zich naar klinkende resultaten.

RUIM 30 CONSULTANTS

Voor iedere branche hebben we ervaren consultants in huis. Zo kunnen we snel schakelen.

90% KANDIDAAT MATCHING

Onze kandidaten worden bijna altijd uitgenodigd op gesprek bij onze klanten. Wij luisteren dus goed en dat scheelt tijd.

80% VAN DE OMZET IS RECURRING

Onze klanten blijven terugkomen, dat zegt iets over de kwaliteit van onze diensten

SALES RECRUITMENT SCORECARD
Op zoek naar manieren om het selectieproces te verbeteren? Met onze Sales Recruitment Scorecard geven we richting aan de werving & selectie van sales professionals. Duidelijk en direct in te zetten.
scorecard-salesrecruiters
ZO SELECTEER JE TOPVERKOPERS?
Verkoopsterren komen (gelukkig) niet uit de lucht vallen. Ze zijn schaars. Wil jij weten wie het in zich heeft om een topverkoper te worden? In ons boek Zo Selecteer Je TOPverkopers geven we een overzicht aan interviewtechnieken, competentiegerichte vragen en andere informatie waar je echt wat aan hebt. Tijd om de selectieprocedure van jouw organisatie te optimaliseren!

Wij overtuigen

Jou en jouw kandidaten

Iedere organisatie is uniek. De ambities, het verhaal, de cultuur: voor naadloos recruitment hangt het allemaal met elkaar samen. Daarom geven we altijd advies op maat. We komen graag langs voor een kennismaking!

  • Zitten we op dezelfde golflengte? Gelijk na het gesprek gaan we gericht op zoek naar de juiste kandidaat. Uiteraard zetten we de vacature ook breed uit via ons netwerk (o.a. op jobboards en LinkedIn) en ons bestand met gekwalificeerde sales professionals.
  • Potentiële kandidaten krijgen eerst een telefonisch gesprek met één van onze ervaren consultants. Bij een positieve uitkomst nodigen we de kandidaat bij ons uit op kantoor (in sommige gevallen is een online interview een alternatief).
  • Als wij denken dat de kandidaat een goede match is, sturen we het CV samen met een profielschets van de kandidaat aan de opdrachtgever.
  • Blijven opdrachtgever en kandidaat overtuigd van elkaar nadat ze elkaar hebben ontmoet en gaan ze samen een overeenkomst aan? Dan is onze gezamenlijke missie geslaagd en pas dan ontvang je een factuur.

WIJ RECRUITEN VOOR

ABB logo
Bizerba
HubSpot-Logo
DFDS_logo_2015
Jungheinrich