OP ZOEK NAAR SALES TALENT?
WIJ VINDEN DE JUISTE KANDIDAAT

Zoals je weet vormen verkopers een aparte doelgroep. Door ons in deze groep te specialiseren kunnen we ze beter bereiken waardoor we een betere respons krijgen. Wij hebben tijd, kennis en middelen om kandidaten te vinden..

Zoals je weet vormen verkopers een aparte doelgroep. Door ons in deze groep te specialiseren kunnen we ze beter bereiken waardoor we een betere respons krijgen. Wij hebben tijd, kennis en middelen om kandidaten te vinden en vervolgens te enthousiasmeren om met ons in gesprek te gaan over jouw vacature. Wij weten als geen ander hoe je verkopers moet selecteren. Uiteraard kunnen we onze klanten op basis van onze enorme ervaring ook adviseren over het profiel, de arbeidsvoorwaarden en jouw interne selectieproces.

Dit alles doen we met veel plezier voor MKB’ers met één verkoper in dienst maar ook voor internationale corporates met honderden verkopers. Onze klanten zoeken showroomverkopers, telefonische verkopers, accountmanagers, Sales Managers of Commerciële Directeuren. Ze zitten in elke denkbare branche en zijn gevestigd in heel Nederland. Maar ze hebben minstens één ding gemeen; ze zoeken de beste verkopers van Nederland en zijn bereid daar recruitment budget voor vrij te maken. Omdat ze weten wat een mis-hire of vertraging kost aan geld, kansen, interne onrust en reputatie.

Waarom je kiest voor Salesrecruiters

 • 12 jaar sales recruitment ervaring, ruim 30.000 kandidaten gesproken
 • 90% van de kandidaten die wij voorstellen aan onze klanten wordt ook daadwerkelijk uitgenodigd
  voor een interview
 • Landelijke dekking vanuit twee vestigingen
 • Een team van zo’n 25 professionals zorgen voor kennisoverdracht en continuïteit
 • No cure no pay, een garantieregeling (gratis vervangen)

ONZE VISIE OP ASSESSMENTS

Wij hebben er bewust voor gekozen om géén assessments aan te bieden. Voor een assessment is namelijk hele specifieke kennis nodig. Een assessment geeft uiteraard geen garantie voor de kwaliteit van een kandidaat, zeker niet voor een verkoper. Mocht de klant toch een assessment op willen nemen in het selectieproces dan adviseren wij om een specialist in te schakelen. Wij werken bewust niet nauw samen met assessors om de schijn van belangenverstrengeling te vermijden.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SALES RECRUITERS

 • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als Salesrecruiters regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring

Sales recruitment Scorecard

Om richting te geven aan de zoektocht naar sales professionals heeft Salesrecruiters voor haar klanten en consultants een Sales Recruitment Scorecard ontwikkeld. Een handzaam en makkelijk online in te vullen document dat het selectieproces enorm verbetert.

Zo selecteer je topverkopers

Sales Recruitment is een vak apart. Welke methoden kun je toepassen om er achter te komen of hij of zij het in zich heeft om bij jullie succesvol te worden? Het boekje “Zó selecteer je een topverkoper” is een compact overzicht met interview technieken, competentiegerichte vragen en andere handige informatie om je selectie optimaal te laten verlopen.

ZO DOEN WIJ HET

 • We komen (vrijblijvend) bij je langs om naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen; we willen het verhaal en de ambities horen, we willen de cultuur voelen, het profiel uitdiepen. Zodat we alles weten wat we nodig hebben om de meest geschikte kandidaten te vinden, te overtuigen en te selecteren. We kunnen uiteraard ook uitstekend adviseren over de arbeidsmarkt, het juiste profiel, salarissen en bonussen, noem maar op. We zitten er toch dus vraag maar raak!
 • Na akkoord zetten we de vacature breed uit. Maar vooral; we gaan gericht op zoek. In ons bestand, ons netwerk, op jobboards en op Linkedin. Onze “Sourcing Specialisten” ondersteunen de Consultant bij deze zoektocht. Inmiddels zijn ruim 80% van de geplaatste kandidaten door ons gevonden (“gehunt”)
 • Als we een kandidaat hebben gevonden of een interessante reactie hebben ontvangen dan doen we eerst een telefonische scan. Als deze positief is dan volgt een face to face interview op ons kantoor
 • Als de kandidaat geschikt is sturen we het CV aangevuld met een profielschets. Op dat moment treedt het selectieproces van de klant in werking
 • Op een samen af te spreken moment trekken we meerdere referenties na bij vorige werkgevers en/of klanten
 • De factuur volgt pas als er een overeenkomst is met de kandidaat; No cure no pay dus