OP ZOEK NAAR salesprofessionals?
WIJ VINDEN DE JUISTE KANDIDAAT

Zoals je weet vormen verkopers een aparte doelgroep. Door ons in deze groep te specialiseren kunnen we ze beter bereiken waardoor we een betere respons krijgen. Wij hebben tijd, kennis en middelen om kandidaten te vinden en vervolgens te enthousiasmeren om met ons in gesprek te gaan over jouw vacature.

Dit alles doen we met veel plezier voor MKB’ers met één verkoper in dienst maar ook voor internationale corporates met honderden verkopers. Onze belofte: binnen 3 weken hebben wij minstens 5 gekwalificeerde kandidaten voorgedragen!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Het grootste sales recruitment bureau van Nederland

We zijn actief in elke denkbare branche; ICT, hospitality, facilitair, finance, techniek & bouw, FMCG, retail, consultancy, zorg, logistiek of education. Nationale of internationale posities. En vanuit onze kantoren op Schiphol en in Zoetermeer hebben we landelijke dekking. Dat alles maakt ons het grootste sales recruitment bureau van Nederland.

Waarom je kiest voor Salesrecruiters:

 • 13 jaar sales recruitment ervaring, ruim 30.000 kandidaten gesproken
 • 90% van de kandidaten die wij voorstellen aan onze klanten wordt ook daadwerkelijk uitgenodigd voor een interview
 • Landelijke dekking vanuit twee vestigingen
 • No cure no pay, een garantieregeling (gratis vervangen)

 

 

Onder meer deze klanten Gingen je voor

salesrecuiters klant logo's

SALES RECRUITMENT SCORECARD

Om richting te geven aan de werving en selectie van sales professionals heeft Salesrecruiters een Sales Recruitment Scorecard ontwikkeld. Een duidelijk en gemakkelijk te gebruiken online document dat jouw selectieproces zal verbeteren.

Hoe selecteer je topverkopers?

Sales recruitment is een vak apart. Welke methodieken hanteer jij om te zien of iemand de potentie bezit om bijvoorbeeld een succesvolle accountmanager te worden in jouw organisatie? Het boek “Zo selecteer je TOPverkopers” is een compact overzicht met interviewtechnieken, competentiegerichte vragen en andere nuttige informatie om jouw selectie procedure te optimaliseren.

ZO DOEN WIJ HET

 • We komen (vrijblijvend) bij je langs om naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen; we willen het verhaal en de ambities horen, de cultuur voelen, het profiel uitdiepen. Zodat we alles weten wat we nodig hebben om de meest geschikte kandidaten te vinden, te overtuigen en te selecteren.
 • Na akkoord zetten we de vacature breed uit. Maar vooral; we gaan gericht op zoek. In ons bestand, ons netwerk, op jobboards en op Linkedin.
 • Als we een kandidaat hebben gevonden of een interessante reactie hebben ontvangen dan doen we eerst een telefonische scan. Als deze positief is dan volgt een face to face interview op ons kantoor
 • Als de kandidaat geschikt is sturen we het CV aangevuld met een profielschets. Op dat moment treedt het selectieproces van de klant in werking
 • Op een samen af te spreken moment trekken we meerdere referenties na bij vorige werkgevers en/of klanten
 • De factuur volgt pas als er een overeenkomst is met de kandidaat; No cure no pay dus

Een klant Aan het woord

Bekijk deze video om te ontdekken waarom Yamina Lakbiach, manager corporate accounts bij de Kamer van Koophandel, voor Salesrecruiters koos.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Als er een goede match is dan gaan we direct voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat we binnen drie weken (minstens) vijf gekwalificeerde kandidaten bij je voordragen!

 • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als Salesrecruiters regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring