Hoe wij werken

Even over onze manier van werken; wij nemen de vacatures van onze opdrachtgevers als uitgangspunt. Vervolgens gaan we in gesprek met kandidaten die hier mogelijk bij passen, we voeren dus geen oriënterende gesprekken en nemen geen open sollicitaties in behandeling. We hebben nogal wat vacatures. We adviseren je daarom om eerst zelf even onze website te bekijken of er iets tussen zit dat je aanspreekt en dan contact op te nemen met de betreffende consultant. Als de consultant het idee heeft dat er sprake kan zijn van een match, dan zal hij of zij je bellen om je telefonisch wat aanvullende vragen te stellen en je meer informatie over de opdrachtgever en de positie te geven.

Voor jouw droomjob

Als alle knoppen dan nog steeds op groen staan wordt er een face to face interview gepland op één van onze kantoren. Als het interview goed verloopt en de match overeind blijft stuurt de consultant, met jouw toestemming, je CV aangevuld met een profielschets naar de opdrachtgever die bepaalt of je wordt uitgenodigd voor een gesprek (in ruim 85% van de gevallen is dit zo). Tenslotte treedt het selectieproces van de opdrachtgever in werking, waarbij we jou volledig blijven adviseren en ondersteunen met als gezamenlijk doel die droomjob voor jou veilig te stellen.

Waardevol

Wij willen graag waardevol voor je zijn. Dat doen we in eerste instantie door mooie sales vacatures aan te bieden. Of je nu retail verkoop, accountmanagement of salesmanagement posities zoekt, we hebben het grootste aanbod van Nederland voor je. We geven eerlijke feedback tijdens of na het interview, zodat het bezoek aan ons kantoor hoe dan ook waardevol voor je is. En als we je voordragen helpen we je om jezelf maximaal voor te bereiden op de interviews bij onze opdrachtgever. Wij hebben 8 sollicitatie tips voor je die hier te vinden zijn.

Op deze pagina vind je de download versie van Het Perfecte Interview, een compact document waar je veel tips uit kunt halen zodat je je kansen enorm kunt vergroten. Veel plezier en succes met vinden van je volgende uitdaging!

HET PERFECTE INTERVIEW

Met deze flyer willen we je heel compact wat adviezen geven die jou kunnen helpen om jezelf uitstekend voor te bereiden op je interview bij de opdrachtgever.