Introductie

De wereld digitaliseert in hoog tempo en de hoeveelheid data waarover organisaties beschikken is enorm. Heb jij interesse in de digitale wereld? Lees dan snel verder!

Met de toename van data groeit ook de behoefte en noodzaak om deze structureel te kunnen ontsluiten, analyseren en toe te passen. Onze opdrachtgever ondersteunt organisaties bij het in kaart brengen van deze behoeften en biedt oplossingen in o.a. datakwaliteit, klantinzicht en doelgroep bereik. Zo zijn zij gespecialiseerd op het gebied van doelgroepselecties ten behoeve van klantwerving en het optimaliseren en onderhouden van klantendatabases. Er heerst een open cultuur op de vloer waar ondernemersvrijheid onder de werknemers gestimuleerd wordt.

Als Senior Sales Consultant ga jij een key positie vervullen binnen de organisatie. Jij wordt verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de key accounts in het huidige klantenbestand. Samen met de klant zorg jij voor de creatie van de meest actuele en correcte klantendatabase, het samenstellen en inzetten van doelgroepen voor on- en offline klantenwerving en het ontsluiten van ‘offline’ CRM-data in online advertising. Jij denkt op strategisch vlak mee met de klant, geeft inspiratiesessies en bent constant op zoek naar nieuwe kansen. Samen met de klant weet jij tot de perfecte oplossing te komen. In het huidige klant portfolio vallen o.a. klanten als DTC Media, Djoser, Renault en de Nierstichting. Zoals je ziet schakelt de organisatie dus met klanten die zicht richten op de B2C markt.

Ben jij ondernemend en weet jij klanten aan tafel in jouw enthousiasme mee te nemen? Heb jij affiniteit met marketing en groei je graag mee met de organisatie? Dan ben ik op zoek naar jou.

Functie-eisen

* Hbo werk- en denkniveau
* Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring
* Sterke gesprekspartner met goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
* Resultaatgericht, zelf startend en ondernemend

Aanbod

* Marktconform salaris
* 27 vakantiedagen
* Mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
* Borrels en events met collega’s

Sollicitatie

Megan Meijer (020) 2622444