Introductie

Opdrachtgever is een sterke speler op het gebied van Microsoft Cloud Services. Met 24 jaar ervaring en 12 jaar achter elkaar een bekroning tot Microsoft Gold Partner hebben ze een vooraanstaande status weten te bemachtigen. Hierbij hebben ze mooie klanten in portfolio als Rabobank, Achmea, NS en PGGM.

Met inmiddels meer dan 200 ervaren consultants ondersteunen zij de klant op het gebied van digitalisering. Hiermee draag jij bij op het gebied van innovatie, productiviteitsverbetering, kostenbesparing en efficiënte samenwerking.

Ter uitbreiding van het salesteam zijn zij op zoek naar een Senior Sales Executive. In deze rol ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Met jouw Cloud-expertise weet je nieuwe klanten diepgaand advies te bieden en te overtuigen om een soepele overgang naar een nieuwe Cloudomgeving te maken. Hierbij rapporteer je aan de Sales Director.

De ideale kandidaat beschikt over een sterke persoonlijkheid, hoge mate van empathie, intelligentie en doorzettingsvermogen. Je werkt in een innovatieve, open werkomgeving waar er veel vrijheid en ruimte is voor eigen invulling van de rol. Hierbij gaat hard werken gepaard met genoeg plezier. Zo wordt er ieder jaar een kwartaaluitje georganiseerd, het jaarlijks jubileum wordt altijd gevierd en men gaat ieder jaar met elkaar op wintersport.

Functie-eisen

* Minimaal drie jaar ervaring in de verkoop van IT-oplossingen
* HBO/WO-denkniveau
* Vloeiend in het Nederlands en Engels
* Zelfstartend, energiek en ondernemend; een hunter


Aanbod

* Salaris 65K – 85K OTE
* Auto, laptop, telefoon van de zaak
* Ondernemende cultuur en innovatieve werkomgeving
* Kwartaaluitjes, jaarlijks jubileum en andere activiteiten

Sollicitatie

Eline Boon