Introductie

Ben jij communicatief, commercieel en heb jij een affiniteit met logistiek? Dan ben jij mogelijk de ‘directeur’ in eigen rayon die ik zoek!

Onze opdrachtgever is het antwoord op logistieke vraagstukken op het gebied van intern transport en opslagsystemen. Al sinds de jaren 50 bieden zij alle denkbare producten en diensten ‘rondom de heftruck’. Voor heftrucks, magazijntrucks, magazijnstellingen, service en onderhoud zijn zij het grootste merk in Europa. Het is een innovatief, toonaangevend en van oorsprong Duits familiebedrijf is wereldwijd actief en werkt in Nederland met ruim 400 collega’s. Cultuur laat zich omschrijven als loyaal, kwaliteit gedreven, vooruitstrevend en ondernemend.

Als Senior Accountmanager ben jij volledig verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten in het Rayon Dordrecht, Breda / Gorinchem. Jij valt onder regio Zuid-West en bent onderdeel van een team van zeven accountmanagers die ieder een eigen rayon beheren. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen om de nieuwste concepten voor het inrichten van logistieke processen uit te rollen in de markt. Als Accountmanager bied jij bedrijven een passend advies over intern transportmaterieel. Met jouw technisch inzicht en kennis van de producten en diensten weet jij de behoefte van de klant te vertalen naar pasklare oplossingen. Je kent de markt en weet door conceptueel verkopen (experience beleving) klanten te overtuigen.

Functie-eisen

* Een afgeronde HBO-opleiding
* Minimaal 2 – 4 jaar werkervaring in een B2B-verkooppositie
* Zelfstandige, ondernemende en gedreven persoonlijkheid
* Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
* Technisch en commercieel inzicht
* Woonachtig in omgeving Dordrecht, Breda / Gorinchem

Aanbod

* Marktconform salaris in combinatie met een aantrekkelijke provisieregeling
* Een auto, laptop en telefoon
* Vele opleidingsmogelijkheden in binnen- en buitenland
* Carrièremogelijkheden voor ambitieuze collega’s
* Gezonde onderneming met een sterke marktpositie
* Goede werksfeer binnen een fris en energiek sales team

Inlichtingen

Jelle van den Berg 06 1158 0470

Sollicitatie

Jelle van den Berg