Introductie

Opdrachtgever is dé marktleider op het gebied van chemische oplossingen, namelijk actieve kool. Met deze oplossingen zuiveren zij wereldwijd drink- en afvalwater en gassen, maar zorgen zij ook voor het vuilafstotend maken van tapijten, het waterdicht maken van jassen en nog veel meer dingen die wij in het dagelijks leven tegenkomen. Zij zorgen dus voor een schone, veilige en bovenal duurzame wereld. Veel aandacht op R&D zorgt al ruim 100 jaar voor de meest innovatieve oplossingen. Voorbeelden van klanten zijn Oasen, Suez en Tata Steel.

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Accountmanager. In deze rol word je verantwoordelijk voor de business in Nederland. De focus ligt enerzijds op het beheren en uitbouwen van de bestaande klanten in Nederland en zal daarnaast komen te liggen op het binnenhalen van nieuwe klanten. Vanwege de nieuwste ontwikkelingen is er veel potentie binnen de markt. Je schrijft je salesplan en voert deze uit. Met jouw kennis van chemie, je commerciële vaardigheden en de kwaliteit van de organisatie weet jij absoluut deze potentie om te zetten in mooie resultaten.

De ideale kandidaat heeft een technisch/chemische opleiding afgerond op HBO/WO niveau, heeft ervaring in één of meerdere commerciële rollen en durft verantwoordelijkheid te nemen om de business te laten groeien.

Functie-eisen

* HBO/WO opleiding in een chemische / technische richting
* Minimaal 3-5 jaar relevante sales ervaring
* Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

* Goed vast salaris
* Uitstekend bonussysteem
* Rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij een marktleider
* De mogelijkheid om Nederland gezonder en duurzamer te maken

Sollicitatie

Patrick van Leeuwen