Introductie

Opdrachtgever helpt bedrijven in de bouw hun processen te digitaliseren. Onderscheiden zich door hun eigen ontwikkelde software en specialisatie in de bouw. De organisatie is jong, ambitieus en innovatief. Willen in de komende jaren een nog betere software partner worden voor hun klanten.

Als Senior Accountmanager word je verantwoordelijk voor een bestaande set klanten in het midden- en grootbedrijf. Het is aan jou om deze klanten tevreden te houden en uit te bouwen. Je adviseert hen bij hun uitdagingen en prioriteert samen welke processen als eerst gedigitaliseerd moeten worden. Daarnaast zorg je voor de verkoop van nieuwe software innovaties bij jouw klanten. Je schakelt op C-level en bent een echte sparringpartner bij de klant.

Je komt te werken in een familiebedrijf met korte lijnen en een jong team. Je krijgt alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven uit te werken. De ideale kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met verkoop van diensten in een soortgelijke rol. Ervaring in de software en/of bouwbranche is een pre.

Functie-eisen

* Hbo/Wo afgestudeerd
* Minimaal 5 jaar ervaring in een functie gericht op het onderhouden van klantrelatie
* Proactief, doelgericht, ambitieus
* Kunnen schakelen op C-level
* Ervaring in software en/of bouw is een pre

Aanbod

* Goed vast salaris met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
* Auto, laptop & telefoon
* Premievrij pensioen
* Ruimte voor eigen initiatief
* Een fris familiebedrijf binnen in een innovatieve werkomgeving


Inlichtingen

Daniëlle de Jong

Sollicitatie

Daniëlle de Jong