Introductie

Voor een razendsnel groeiende tech organisatie met een specialisatie in Artificial intelligence (AI) en machine learning (ML) zijn wij op zoek naar een gedreven Sales Consultant.

Opdrachtgever heeft een solide trackrecord opgebouwd van succesvolle customer cases en helpt organisaties om impact te maken in hun bedrijfsprocessen en vooruitgang te stimuleren door middel van technologie en innovatie. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van de operationele efficiency, detecteren van frauduleuze transacties en slimme voorspellingen op basis van algoritmes en data. Dit bijna altijd grote, complexe trajecten, maar die intelligente uitdagingen gaan ze niet uit de weg. De klanten van onze opdrachtgever bevinden zich met name in de gezondheidzorg, maakindustrie, e-commerce en juridische sector. Organisatie zit in de scale-up fase, cultuur omschrijft zich als fris, zeer ambitieus en gedreven, zelfstartend en ondernemend. Duidelijke focus op sterke groei de komende jaren en innovatief koploper in de markt te blijven.

Als Sales consultant kom je bij een unieke organisatie terecht en ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Die komen binnen via de website, bestaande klatnen, lead generation en aanbestedingen. Jij legt zelfstandig contact met prospects en klanten en weet zakelijke kansen te identificeren door middel van onderzoek. Eenmaal aan tafel weet je precies de behoeften te begrijpen en oplossingen te formuleren. Dat doe je niet alleen, jij wordt ondersteund door een ambitieus en dynamisch team die bestaat uit de beste technische professionals in Europa. Je treedt op als vertrouwd adviseur voor belangrijke klantaccounts: werkt op strategisch niveau met klanten om te bepalen hoe je hen het beste kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun ambities en het versnellen van hun innovatie-roadmap. Ook vertegenwoordig je de opdrachtgever op (internationale) beurzen en werk je samen met het marketing- en leadgeneratieteam om merkbekendheid en leadgeneratiecampagnes op te zetten.

Functie-eisen

* Minimaal HBO diploma bedrijfskunde, administratie of aanverwant vakgebied
* Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
* Solide trackrecord als consultative seller met 5+ jaar ervaring in consulting of technische verkoop
* Gepassioneerd door technologie, met een basiskennis van AI
* Zelfredzaam, analytisch, doelgericht en resultaatgericht
* Een pro-actieve team speler met een ondernemende mentaliteit
* Engels is een pré

Aanbod

* Uitstekend Salaris en secundaire voorwaarden
* Werken bij zeer snel groeiende organisatie die de ‘Next big thing’ zal gaan worden de komende 5 jaar
* Auto bespreekbaar, laptop, telefoon
* Pensioenregeling
* Trainingen

Sollicitatie

Enrique Cortes