Introductie

Ben jij nog geen miljonair maar heb jij wel interesse in finance? Krijg je energie om vermogende particuliere te begeleiden hun vermogen op de juiste manier te beleggen? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever, een vermogensbeheerder/beleggingsadviseur met ruim 30 jaar (internationale) ervaring, zijn we op zoek naar sales talent! Ze bieden meerdere beleggingsmogelijkheden aan waarbij er per situatie wordt gekeken welke het gewenste rendement oplevert. Onderscheiden zich door hun persoonlijke service, doordachte aanpak en heldere afspraken. Hierdoor zijn zij voor steeds meer particuliere het alternatief voor de traditionele bank. Zitten gevestigd in een schitterend pand in hartje Amsterdam waar ze zich dagelijks met ruim 35 medewerkers inzetten voor een optimale service. Bedrijfscultuur kan worden omschreven als zelfstandig, ambitieus, target gedreven en energiek.

Sinds het begin van 2019 heeft de organisatie een nieuwe dienst in zijn portfolio toegevoegd. Dit is gericht op consumenten die een gedeelte van hun huidige kapitaal willen investeren om lijfrente op te bouwen voor hun oude dag. Door de extreme aanwas van leads zijn ze nu op zoek ter uitbreiding van het huidige sales team (6 man).

Als Sales Account Executive ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van leads en maak jij het eerste contact met potentiële klanten (vermogende particuliere). Met jouw telefonische ervaring, kennis en communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat zij goed worden gekwalificeerd. Vanuit daar neem je hun mee in de mogelijkheden en weet je ze te overtuigen om voor jou te kiezen. Dat kan na 1 gesprek maar heeft ook regelmatig de nodige opvolging nodig. Je hebt een proactieve werkwijze en laat daarbij zien dat je wilt bouwen aan je trackrecord en stappen wilt maken binnen de organisatie. Door het ondernemende karakter van de organisatie krijg je namelijk alle kansen om jezelf te ontwikkelen binnen je functie.

Functie-eisen

* HBO/WO werk-/denkniveau
* Interesse voor commercie, finance en sales
* Minimaal 2 jaar telefonische ervaring
* Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift
* Energiek, communicatief en overtuigend

Aanbod

* Een goed salaris + stevige bonusregeling (percentage over de door jou binnengehaalde omzet)
* 25 vakantiedagen en pensioenregeling
* Prachtige werklocatie in Amsterdam
* Werken in een gedreven team
* Coaching on the job
* Doorgroeimogelijkheden

Sollicitatie

Kelly Timmerman