Introductie

Ben jij een sterke relatiebeheerder en wil jij jouw passie voor sales en ICT combineren? Werk jij hierbij het prettigst/ acteer jij het best in een kleine organisatie met korte lijnen en een zeer enthousiast en hecht team? Dan sluit deze functie perfect bij jou aan.

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiend bedrijf op gebied van full service ICT-oplossingen, zijn wij op zoek naar een ervaren relatiebeheerder. Als relatiebeheerder word jij verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het bestaande portfolio, bestaande uit MKB en MKB-plus klanten. Jij weet met jouw IT kennis de klant goed te adviseren over de oplossingen die zij bieden en weet met jouw klantgerichte instelling de relatie sterk te onderhouden. Hierbij stel je zelf een marktplan op, zet je persoonlijke doelen en beheer jij je eigen agenda.

Je komt te werken in een klein, hecht team waarbij veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Binnen de organisatie heerst een open, familiare sfeer waar vertrouwen en persoonlijke aandacht voor elkaar een belangrijke rol speelt.


Functie-eisen

* HBO werk- en denkniveau
* Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie binnen de IT sector
* Sociaal, gedreven en flexibel


Aanbod

* Goed vast salaris
* Auto, laptop en telefoon
* Doorgroeimogelijkheden
* Werken in een informeel, hecht team
* Flexibele bonusregeling


Sollicitatie

Casper de Heer