Recruitment traject frame

Recruitment tijdlijn

 

 

Kennismaken

Wij starten met een kennismakingsgesprek waarin wij het gezochte profiel, het bedrijf en de afspraken bespreken. Dit is de start van onze samenwerking. (1 week)

 

Vinden

Vervolgens gaan wij de juiste kandidaten vinden. Dat doen we door de vacature te posten op de belangrijkste bronnen, maar, en misschien wel vooral, we gaan actief op zoek naar geschikte kandidaten. (2 weken)

 

Gesprekken

In deze fase kwalificeren we kandidaten eerst telefonisch. Als dat goed gaat komen ze naar ons kantoor voor een pittig interview. De beste kandidaten worden voorgedragen aan de opdrachtgever, daar gaat dan het selectieproces van start. Deze fase duurt gemiddeld 3 weken. (3 weken)

 

Overeenkomst en start

Na succesvolle afronding van het selectieproces bij de opdrachtgever volgen de arbeidsvoorwaardelijke gesprekken. Als er een akkoord is tussen kandidaat en opdrachtgever gaat de kandidaat opzeggen bij zijn of haar oude werkgever. De opzegtermijn bij salesfuncties is 1 of 2 maanden. (4 weken)

 

Inwerken

Eerste werkdag van jouw nieuwe collega is eindelijk aangebroken en jullie kunnen aan de slag! Het duurt gemiddeld 4 tot 6 weken om iemand succesvol in te werken. (6 weken)

 

Realiseer je je nu dat een recruitment traject gemiddeld 16 weken duurt?

WIJ RECRUITEN VOOR

ABB logo
Bizerba
HubSpot-Logo
DFDS_logo_2015
Jungheinrich

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner