Introductie

Wil jij heel actief bijdragen aan de start van onze gloednieuwe vestiging van Salesrecruiters in Den Bosch? Ben jij op zoek naar een omgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei?

Are you sure? Dan hebben wij elkaar misschien wel gevonden!

Wij zijn Salesrecruiters, marktleider in sales gespecialiseerde werving en selectie. Twee vestigingen, in Schiphol-Rijk en Zoetermeer en vanaf mei dus een derde vestiging in Den Bosch. Een management team met ruime ervaring in commercieel management binnen verschillende branches. Een team van 25 young professionals die elke dag werken met passie voor sales en mensen. Award winning, afgelopen drie jaar de FD Gazellen Award gewonnen voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Uitstekende reputatie en positie in de markt met klanten als Slam FM, Ahoy en TomTom. Kritisch, integer, waardevol en kwaliteit boven kwantiteit. Dat is de reden waarom klanten voor ons kiezen en bij ons blijven.

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor de goede relatie met je opdrachtgevers. Je draagt zorg voor snelle en goede invulling van hun sales vacatures. Je voert het hele proces uit van het schrijven van wervingsteksten, vinden, selecteren en interviewen van kandidaten, schrijven van profielen en het begeleiden van de afronding in nauwe relatie met kandidaat en opdrachtgever. Jij bent in control gedurende het hele proces.

Pas jij goed binnen een team met een topsportmentaliteit? Wil jij onderdeel worden van ons succes?

Solliciteer dan direct via de button hieronder en wie weet zien wij elkaar snel!

Functie-eisen

* Minimaal afgeronde HBO opleiding

* Sales ervaring (eventueel naast studie)

* Gedreven, resultaatgericht, competitief

* Overtuigend, oprecht geïnteresseerd en gepast assertief

* Woonachtig in omgeving Den Bosch

Aanbod

* Goed salaris met zeer aantrekkelijk bonussysteem

* Dynamische werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling

* Geweldige werksfeer, kwartaaluitjes, leuke incentives en leerzame workshops


Sollicitatie

Caroline Schoenmakers