Introductie

Wil jij de basis leggen voor jouw professionele, commerciële carrière? Ben jij op zoek naar een omgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben wij een interessante vacature voor je!

Wij zijn Salesrecruiters, marktleider in sales gespecialiseerde werving en selectie. Drie vestigingen, in Schiphol-Rijk, Den Bosch en Zoetermeer. Een management team met ruime ervaring in commercieel management binnen verschillende branches. Een team van meer dan 30 young professionals die elke dag werken met passie voor sales en mensen. Award winning, afgelopen 5 jaar de FD Gazellen Award gewonnen voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Uitstekende reputatie en positie in de markt met klanten als Slam FM, SLAM! en Carhartt. Kritisch, integer, waardevol en kwaliteit boven kwantiteit. Dat is de reden waarom klanten voor ons kiezen en bij ons blijven.

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor de goede relatie met je opdrachtgevers. Je draagt zorg voor snelle en goede invulling van hun sales vacatures. Je voert het hele proces uit vanaf het eerste klantbezoek, tot het schrijven van wervingsteksten, vinden, selecteren en interviewen van kandidaten, schrijven van profielen en het begeleiden van de afronding in nauwe relatie met kandidaat en opdrachtgever. Jij bent in control gedurende het hele proces.

Pas jij goed binnen een team van young professionals met een topsportmentaliteit? Wil jij onderdeel worden van ons succes? Pitch jezelf dan binnen door je CV te sturen naar tomkortekaas@salesrecruiters.nl en wie weet zien wij elkaar snel!


Functie-eisen

* Minimaal afgeronde relevante HBO opleiding
* Sales ervaring (eventueel naast studie)
* Gedreven, resultaatgericht, competitief
* Overtuigend, oprecht geïnteresseerd en gepast assertief
* Woonachtig in omgeving Schiphol/Zoetermeer


Aanbod

* Goed salaris met zeer aantrekkelijk bonussysteem
* Dynamische werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling
* Kwartaaluitjes, leuke incentives en leerzame workshops


Sollicitatie

Tom Kortekaas