Introductie

Onze opdrachtgever is een Digital Performance bureau, maar niet zomaar één! Bedenken en ontwikkelen al meer dan 20 jaar digitale oplossingen (met hun eigen in house development team) voor meer dan 200 gerenommeerde klanten. Experts in het koppelen van beschikbare marketingtools & technologie aan data en Brabantse creativiteit. Met groot succes: prijswinnende websites, high-end web-applicaties, slimme mobile apps, krachtige webshops, intelligente portals, gedurfde social media campagnes en nog veel meer!

Organisatie staat te boek als innovatief en vooruitstrevend. Er is een jonge informele sfeer en open cultuur. No filter: iedereen kan zeggen waar het op staat. Daarnaast professioneel, vriendelijk en zeer gedreven. Geen genoegen nemen met minder, de lat ligt hoog. Opdrachtgever is gevestigd in een super modern pand in Brabant met eigen dakterras waar veel borrels en sport trainingen worden gehouden. Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen met wekelijkse performance meetings.

De functie:
Als Project Manager ben je ondernemer binnen de onderneming en ben je verantwoordelijk voor de grootste klanten van onze opdrachtgever. Jij regelt alles voor deze klanten en bent de sparringpartner op Online Marketing gebied met een focus op Social en Advertising. Je zorgt voor de vertaalslag tussen afspraken die gemaakt zijn door de accountmanager en de werkelijke uitvoering. Je bent stressbestendig en krijgt energie van korte ad hoc opdrachten. Daarnaast is het ook belangrijk dat je gespecialiseerd in het analyseren van de behoeftes, welke in-house specialisten je nodig hebt en het gehele proces bewaken. Je signaleert knelpunten en lost die samen met collega’s op en begeleidt projecten van begin tot eind. Daarbij bewaak je kwaliteit, budget en planning.


Door prioriteiten te stellen, om te gaan met strikte deadlines en de kunst van communicatie zorg jij ervoor dat de projecten zo efficiënt en snel mogelijk worden gerealiseerd. Jij bent in staat een goede klantrelatie op te bouwen doordat je een evenwichtig, rustig en sterk karakter hebt met een duidelijke visie.

Organisatie

Vestigings nummer: 000019714971

Functie-eisen

* Minimaal HBO werk- en denkniveau

* minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring

* Daadkracht, stressbestendig, resultaatgericht en pro-actief

* Brede kennis van online marketing

* Je bent assertief, planmatig en controlerend

* Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

* Goed salaris en jaarlijkse bonus

* Veel vrijheid en ruimte voor eigen invulling

* Gezellige, inspirerende collega’s (echte vakidioten)

* Elke dag een verzorgde lunch in een prachtig duurzaam pand

* Legendarische teamuitjes

* Kans om binnen de organisatie verschil te maken

Sollicitatie

Enrique Cortes