SALESRECRUITERS, EXPERTS IN SALES RECRUITMENT

Salesrecruiters is opgericht in 2007 met een heldere focus; alleen maar werving en selectie, alleen maar sales vacatures. Die specialisatie zorgt voor enorm veel kennis en ervaring, en dat zie je terug in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Een gepassioneerd team van recruitment consultants

Het team van Salesrecruiters laat zich dagelijks leiden door de drie heldere kernwaarden; Kritisch, integer en waardevol. Voor kandidaten en opdrachtgevers. Het hechte team heeft veel gemeenschappelijke eigenschappen; Passie voor mens en sales, gecommitteerd, betrokken, energiek, leergierig, sportief, resultaatgericht, scherp, gepast assertief, ambitieus en overtuigend. Aangestuurd en ontwikkeld door een management team met zeer veel recruitment en sales management ervaring.

Hoe gaan ze te werk bij Salesrecruiters? Wat verklaart hun recruitment succes? Waarom zijn sales vacatures bij hun in goede handen? Dit korte filmpje geeft je een blik achter de schermen.

Salesrecruiters, de grootste sales recruitment specialist van Nederland

03/12/2020

Award Winners

In 2020 mocht Salesrecruiters voor de 5e keer op rij de FD Gazellen Award (voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland) ophalen, en in 2019 benoemde Linkedin Salesrecruiters tot de 3 beste werving en selectiebureaus van Nederland (Finalist Talent Awards). Maar de grootste award is misschien wel het feit dat 80% van onze omzet afkomstig is van terugkerende, en dus blije, klanten. Zie een overzicht van klanten waar we langdurige relaties mee hebben.

Sales vacatures

Salesrecruiters bemiddelt alleen maar commerciele vacatures. Dat kun je breed zien, van beginnende verkopers tot ervaren sales managers en alles wat er tussen zit, zoals

Sales Managers

Zoek je een inspirerende leider voor je salesteam? Bij Salesrecruiters weten we ze te vinden én te selecteren.

Key Accountmanagers

Ook voor strategische, senior key account managers, voor de Nederlandse of internationale markt, zit je goed bij Salesrecruiters.

Accountmanagers

Accountmanagers new business, binnen- en buitendienst, junior, medior of senior. In elke denkbare branche. We gaan graag voor je aan de slag!

Als het gaat om salesvacatures kun je niet om Salesrecruiters heen. Wil je weten hoe wij dit aanpakken? Lees meer op de pagina voor werkgevers.

Bekijk onze sales vacatures.