Introductie

Topicus Security, onderdeel van Topicus.com, ontwikkelt en implementeert access management software. Faciliteert hiermee een veilige online omgeving, waarin transparantie een belangrijke rol speelt. Is, met het product KeyHub, het Nederlandse platform dat alle bekende toegangsvormen (zoals PAM, SSO) combineert in één oplossing. Een echte Scale-up die de komende jaren hard wil groeien.

Om deze groei te realiseren zijn zij op zoek naar een New Business Developer. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van het klantenbestand. Je stelt een salesplan op en bepaald jouw doelstellingen. Je gaat actief op zoek naar leads, bezoekt de prospects en sluit deals. Daarnaast bouw je Key Accounts uit, om ook daar meer omzet te behalen. Je weet de vertaling te maken van techniek naar meerwaarde voor de klant en adviseert hen hierin. Klanten bevinden zich in de publieke sector, zorg en IT-bedrijven waarbij je voornamelijk schakelt op C-level. Je werkt nauw samen met de developers, marketeer en implementatieconsultant om zo het beste resultaat te behalen.

De ideale kandidaat is een echte challenger en heeft minimaal 3 jaar commerciële ervaring in een soortgelijke rol. Je bent gedreven, ondernemend en hebt affiniteit met online security. Je komt te werken in een hecht, ambitieus bedrijf, waarbij alle medewerkers enorm gedreven zijn om de groeidoelstelling te behalen; van Scale-Up naar stabiele speler in de markt!

Functie-eisen

* Afgeronde HBO, het liefst commercieel
* Minimaal 3 jaar commerciële ervaring
* Kennis van software en affiniteit met online security
* Je bent een echte pionier, ambitieus en enorm gedreven

Aanbod

* Goed vast salaris + bonusregeling
* Auto, laptop, telefoon
* Pensioenregeling
* 27 vakantiedagen
* Collectieve zorgverzekering

Inlichtingen

Daniëlle de Jong

Sollicitatie

Daniëlle de Jong