Introductie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van notuleren. Bieden zowel diensten als ondersteunende producten. Werken, vanuit het kantoor in Rotterdam, met zo’n 240 medewerkers aan hun doel: het uitbreiden binnen de profitsector. Bedienen klanten zoals, gemeente Amsterdam, gemeente Den Haag en De Nederlandse Bank. Door hun specialisatie in overheden en bestuur weten zij zich te onderscheiden van de concurrenten. De technologische ontwikkelingen binnen de organisatie bieden veel kansen om uit te breiden naar nieuwe branches. Dit in combinatie met een ambitieus team zorgt voor een professionele en informele werksfeer. Door de grootte van de organisatie zijn er volop doorgroei mogelijkheden.

Vanwege de uitbreiding zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige accountmanager. Je bent verantwoordelijk voor het zien van nieuwe kansen bij profit-organisaties en weet deze te benutten. Dit doe je met ondersteuning van uit de binnendienst. Je gaat zelfstandig te werk en krijgt hier ook alle middelen voor. Deze zelfstandigheid biedt de vrijheid om zelf invulling te geven aan de manier van werken en handelen. Daarnaast bouw je de bestaande relaties binnen de overheid en gemeentes uit. Focus ligt voor 65% op relatiebeheer.

Ben jij ondernemend, toegewijd en vooruitstrevend? Heb jij ervaring met het onderhouden van klant relaties en new business? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

* HBO- werk-/denkniveau
* Minimaal 2 á 3 jaar ervaring als accountmanager
* Zelfstandig en ondernemend
* Kan schakelen met alle niveaus binnen een organisatie

Aanbod

* Goed vast salaris met bijpassende bonusregeling
* Auto, laptop, telefoon
* Pensioenregeling
* 27 vakantiedagen
* Vitaliteitsvergoeding
* Opleidingsmogelijkheden

Sollicitatie

Casper de Heer