Introductie

Opdrachtgever is de internationale marktleider in de projectinrichting van inspirerende, duurzame werk- en leeromgevingen en sportomgevingen. Ze zijn een ambitieuze internationaal opererende leverancier en hebben daarmee de beschikking over uiterst moderne en flexibele, eigen productiemogelijkheden. De organisatie is sinds het ontstaan begin jaren negentig op indrukwekkende wijze gegroeid op autonome wijze maar ook door acquisities. Cultuur laat zich omschrijven als gedreven, enthousiast, korte lijnen, informeel en ondernemend. Jouw collega’s zijn creatieve, inspirerende en vakbekwame mensen!

Functie:
Ben jij een zelfstandige, eigenwijze en vindingrijke marketeer met gevoel voor beeld én tekst? Krijg jij energie van het werken aan verschillende projecten tegelijk? Sta jij graag met de spreekwoordelijke poten in de klei maar denk je ook graag na over jaarplannen? Vind jij het leuk om in een klein team te werken met veel ondernemingsvrijheid? Goed nieuws! Dit is de baan voor jou.

Onze opdrachtgever heeft recent een rebranding achter de rug en nu zijn alle pijlen gericht op het verder ontwikkelen van het merk in de Nederlandse markt. Online en offline. Dat is een uitdagende klus met een veelzijdige takenpakket:

* Onderhouden en schrijven van content voor de website, socials media en nieuwsbrieven;
* I.s.m. marketingmanager smeed je strategische plannen voor de toekomst;
* Ontwikkelen marketingcampagnes + uitvoering;
* Monitoren campagnes en d.m.v. van data tot bruikbare inzichten komen;
* Je onderhoud contact met externe partijen en onze internationale collega’s;
* Diverse operationele grafische zaken oppakken

Wij zoeken een creatieve marketeer, je ziet kansen en denkt buiten de gebaande paden.Daarin mag je best eigenwijs zijn, maar jij denkt altijd vanuit creativiteit, effectiviteit en budget. Je kent je weg in Adobe Creative Cloud maar we zoeken zeker geen ontwerper. Je bent commercieel, betrokken en pro-actief. Je houdt van uitdagingen en vindt het gaaf om in een internationale omgeving te werken. Er is veel ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven en ruimte voor groei en ontplooiing. Veel verantwoordelijkheid, de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken, (internationaal) schakelen met collega’s en met externe bureaus en partners.

Functie-eisen

* HBO werk en denkniveau. Achtergrond: Marketing, Communicatie, Media;
* Affiniteit met de branche;
* Bedreven met Adobe Creative Cloud;
* 0 – 3 jaar werkervaring in een vergelijke functie;
* Ervaring met (social media) advertising;
* Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, in zowel woord als geschrift;
* Nieuwsgierig, creatief en pro-actief;
* Full time beschikbaar

Aanbod

* Goed salaris en secundaire voorwaarden;
* Reiskostenregeling en opleidingsmogelijkheden;
* Schitterende werkomgeving;
* Werken bij een maatschappelijk betrokken, innovatieve organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen;
* Jaarcontract

Sollicitatie

Enrique Cortes