Blog frame 6 scaled

LinkedIn Talent Awards Aflevering 6: Sport

LinkedIn Talent Awards Aflevering 6: Groei

Zoals je misschien hebt meegekregen zijn wij door Linkedin genomineerd voor de prestigieuze Talent Award in de categorie Top Innovative Staffing Agency. Er zijn maar drie finalisten, dus we zijn supertrots. Op de weg naar de finale willen we jullie kort meenemen in de drivers van ons bedrijf; klanten, consultants, onze spirit, groei en de reden dat wij zo nadrukkelijk worden gekoppeld aan Sport.

Groei

In de laatste aflevering in onze mini-serie “Road tot he Finals” beantwoorden wij de vraag waarom Salesrecruiters altijd zo wordt gelinked aan topsport.

Er zijn veel overeenkomsten tussen topsporters en topverkopers. Topsporters stellen doelen, hebben discipline, nemen verantwoordelijkheid en willen winnen.

Dat willen verkopers ook. En dat is ook de cultuur van Salesrecruiters. Veel van consultants hebben op hoog niveau gesport of doen dan nog steeds.
En we hebben veel sportieve events; kickboks clinic van Remy Bonjasky, American Football trainingen, workshop blowkarten, jetski wedstrijden in Valencia en Roei wedstrijden in Lissabon.

We wonnen zelfs de prestigieuze Recruiters Cup dit jaar met zaalvoetbal met onze eigen consultants.

Kortom, Salesrecruiters en Sport gaan dus prima samen.