Blog frame 3

LinkedIn Talent Awards Aflevering 3: Spirit

LinkedIn Talent Awards Aflevering 3: Spirit

Zoals je misschien hebt meegekregen zijn wij door Linkedin genomineerd voor de prestigieuze Talent Award in de categorie Top Innovative Staffing Agency. Er zijn maar drie finalisten, dus we zijn supertrots. Op de weg naar de finale willen we jullie kort meenemen in de drivers van ons bedrijf; klanten, consultants, onze spirit, groei en de reden dat wij zo nadrukkelijk worden gekoppeld aan Sport.

Spirit

De vorige aflevering in de serie “de road tot the finals” was een ode aan onze consultants. Dit is feitelijk een ode aan de bijzondere spirit die Salesrecruiters kenmerkt.

Een cultuur die aan de ene kant zeer doelgericht is, zoals dat ook het geval is bij onze klanten. We vinden en selecteren immers verkopers en die moeten commerciële targets halen. Daarnaast staat ontwikkeling centraal bij Salesrecruiters. Daar besteden we veel tijd en energie aan. De directie, managers en seniors coachen de consultants en zorgen dat ze snel zelfstandig kunnen werken. Leren en presteren, in een veilige omgeving met een hechte groep mensen. Uiteraard is er ook veel tijd voor plezier en ontstaan er mooie vriendschappen. Plaatsingen, behalen van teamtargets: successen worden gevierd! Onze strandsessies en BBQ in de zomer wil niemand missen. Ook stappen we elk jaar met z’n allen op het vliegtuig naar steden als Berlijn, Valencia, Madrid en Lissabon.

Kortom, een cultuur waar je onderdeel van wilt uitmaken!