Blog frame 2 1

LinkedIn Talent Awards Aflevering 2: Consultants

LinkedIn Talent Awards Aflevering 2: Consultants

Zoals je misschien hebt meegekregen zijn wij door Linkedin genomineerd voor de prestigieuze Talent Award in de categorie Top Innovative Staffing Agency. Er zijn maar drie finalisten, dus we zijn supertrots. Op de weg naar de finale willen we jullie kort meenemen in de drivers van ons bedrijf; klanten, consultants, onze spirit, groei en de reden dat wij zo nadrukkelijk worden gekoppeld aan Sport.

Consultants

Wat zijn de belangrijkste drijvers van ons bedrijf? Daarover meer in deze aflevering.

De consultants van Salesrecruiters zijn intelligente recruiters met passie voor sales en mensen. Wij vinden de beste sales professionals en weten deze als geen ander te overtuigen en te selecteren voor onze klanten.
Daarin zijn we kritisch en to the point. Wij bezitten een topsportmentaliteit, willen succesvol zijn en voelen ons verantwoordelijk voor het wegnemen van de pijn bij onze klanten. Diezelfde betrokkenheid tonen we aan onze kandidaten. Wij zijn integer en hebben het beste met hen voor. We willen waardevol voor ze zijn en ze helpen aan een fantastische baan. Vaak betekent dat een spannende nieuwe stap in hun carrière maar soms ook een onverwachte uitje naar een andere branche.