Introductie

Onze opdrachtgever is internationaal een gevestigde naam op het gebied van professionele high-end waterkoelers. Vanuit het Benelux kantoor werken zo’n 60 medewerkers, Internationaal ruim 2200. Bedient grote klanten zoals Nike, ASML en Leen Bakker. Duurzaamheid is voor veel klanten o.a. doorslaggevend om te kiezen voor een waterkoeler. Daarnaast is het belangrijk om écht te kijken naar de behoefte en een passende oplossing voor de klant, waarbij je inhoudelijk advies geeft om je te onderscheiden ten opzichte van hun concurrenten. Daarnaast is hygiëne met de komst van Covid-19 een grote rol gaan spelen, waarvoor deze organisatie een gepatenteerde ‘firewall’ heeft ontwikkeld, dit geeft ze een unieke positie in de markt geeft.

Wij zijn op zoek naar een accurate, zelfstandige Key-Accountmanager die houdt van een gezonde balans tussen klantbeheer en hunten. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van new business bij mooie ondernemingen binnen de hospitality, zorg, bedrijf restauratief en industriële sectoren. Daarnaast beheer je grootste bestaande klanten binnen Nederland. Je wordt door middel van trainingen en leads goed gefaciliteerd waardoor jij aan jouw succes kan bouwen. In deze functie krijg je veel vrijheid, opereer je vanuit huis en rapporteer je aan de commercieel directeur. Een mooie functie waarin je zelfstandig kunt opereren en jouw succes in eigen handen hebt!

Bezit jij een ondernemende, commercieel gedreven mindset? Heb jij ervaring met de verkoop van kapitaalgoederen en een ruimtelijk inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

* HBO werk-/denkniveau
* Minimaal 5 jaar relevante B2B ervaring
* Consultative seller, commercieel en zelfstandig
* Ervaring met verkoop kapitaalgoederen

Aanbod

* Goed vast salaris met bijpassende bonusregeling
* Auto, laptop, telefoon, onkostenvergoeding
* Goede pensioenregeling
* 25 vakantiedagen
* Opleidingsmogelijkheden

Sollicitatie

Tom Kortekaas