Introductie

Werkgever is wereldmarktleider op het gebied van entreesystemen. Is door Forbes in de afgelopen 6 jaar 4 keer bekroond tot een van de meest innovatieve bedrijven. Heeft in Nederland 500 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen. Onderscheidt zich van de concurrent door hoge productkwaliteit en uitstekende service.

Voor de divisie industrie zijn ze ter uitbreiding op zoek naar een Key Accountmanager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van key accounts als AkzoNobel en Shell. Je brengt de Nederlandse markt verder in kaart, schrijft een strategisch salesplan en voert deze uit. Bent verantwoordelijk voor zowel relatiebeheer als new business. Dit genereer je bij bestaande klanten, vanuit eigen netwerk en het bezoeken van beurzen. Je analyseert de bedrijfsprocessen van de klant en adviseert hen hoe de entreesystemen daar het beste in passen. Je schakelt daarbij met inkoop en op C-Level. Dit alles met als doel om een langdurige relatie op te bouwen.

Je komt te werken in een ambitieuze organisatie met ondernemende medewerkers. Binnen deze functie veel vrijheid om eigen agenda in te richten en vanuit huis te werken. Vanwege de grootte van de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden, wat zich uit in lange dienstverbanden.

Functie-eisen

* Afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur commercieel
* Minimaal 5 jaar commerciële ervaring
* Affiniteit met techniek/bouwkunde
* Je bent proactief, hebt een enorme drive en doorzettingsvermogen

Aanbod

* Marktconform salaris
* Goede bonusregeling, eerste maanden gegarandeerd
* Auto, laptop, telefoon
* Goede pensioenregeling
* Thuiswerkplek

Inlichtingen

Daniëlle de Jong

Sollicitatie

Daniëlle de Jong