Introductie

Opdrachtgever is een absolute A-speler op het gebied van interne logistiek en transport. Ze zijn een ambitieuze en internationaal opererende organisatie die zich ook vol inzet op marktontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. De organisatie is mid-vorige eeuw opgericht en op een indrukwekkende wijze gegroeid door nauwe samenwerking met haar klanten en door acquisities. Cultuur laat zich omschrijven als gedreven, enthousiast, korte lijnen en ondernemend. Jouw collega’s zijn inspirerende en vakbekwame mensen!

Ben jij een ervaren senior consultant die toe is aan de volgende stap in je carrière? Of heb jij al enkele jaren ervaring met strategische key accounts in jouw huidige functie en wil je dat nu voor een absoluut A-merk doen? Ben jij gewend om als ‘directeur’ van jouw eigen klantenporfolio te schakelen, waarbij jij een geheel ondersteunende commerciële binnendienst achter je hebt staan? Goed nieuws, deze baan is de stap die jij zoekt!

Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die op strategisch niveau kan figureren als de sales consultant voor de grotere nationale en internationale accounts. De primaire focus van jouw functie is gericht op het zoeken naar de duurzame relatie voor de lange termijn. Uit deze samenwerking zullen werkzaamheden voortkomen die jij als IKAM gaat oppakken. Een mooie uitdaging met een omvangrijk takenpakket.

Je bent continu bezig met het optimaliseren van de klantrelatie en ziet erop toe dat de gemaakte afspraken ook worden nagekomen. Je bent het contactpersoon van je klant en biedt maatwerkoplossingen. Zelfstandig bouw je aan internationale partnerships met klanten, leef je de internationaal gemaakte afspraken na en waarborg je de kwaliteit en service van de organisatie.

Wij zoeken een ervaren Accountmanager/Key Accountmanager die kansen ziet en buiten de gebaande paden denkt. Je houdt van een uitdaging en vindt het gaaf om in een internationale omgeving werkzaam te zijn. Er is alle ruimte om de functie naar eigen inzicht invulling te geven. Daarnaast is er voldoende ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om vanuit huis te werken en internationaal te schakelen zowel de klant als jouw collega’s.

Functie-eisen

* Afgeronde HBO
* Minimaal 8-10 jaar werkervaring in B2B verkoopproposities.
* Zelfstandig, ondernemend en gedreven.
* Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden zowel wordt en geschrift (NL & EN).
* Technische en commercieel inzicht.
* Kennis van de markt

Aanbod

* Uitstekend salaris in combinatie met een sterke provisieregeling
* Auto, Tankpas, laptop en telefoon.
* Vele opleidingsmogelijkheden in binnen-en buitenland
* A-merk met een sterke marktpositie

Sollicitatie

Jelle van den Berg 06 1158 0470