Introductie

Onze opdrachtgever is dé challenger op het gebied van geautomatiseerde en kwetsbaarheidsanalyses. Met hun platform bieden zij MBK+ en corporate organisaties door heel Europa en Azië de mogelijkheid om zelfcontrole over de veiligheid van hun IT-omgeving te nemen. Zo worden realtime IT-risico’s gedetecteerd, waaronder kwetsbaarheden in IT-, OT- en IoT-system en websites. Daarnaast bieden zij ook innovatieve oplossingen om het gebruik van medewerkers te analyseren en te waarborgen. Als winnaar van top 100 “most promising” Tech organisaties hebben zij de doelstelling om Europees marktleider te worden.

Vanwege groei- ambitie zijn zij op zoek naar een International Accountmanager. In de functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van relaties wereldwijd. Je primaire focus is Europa maar je krijgt alle vrijheid om nieuwe markten in Zuid-Amerika of Midden-Oosten te betreden. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het volledige sales proces: van het creëren van leads, naar het geven van demo’s tot het verkopen van op maat gemaakte IT-oplossingen binnen de private als publieke sector. Je herkent relevante vraagstukken bij (potentiële) klanten en signaleert de kansen. Op basis van je analyse adviseer je hen over de toegevoegde waarde van de oplossingen die je aanbiedt. Daarnaast bezoek je beurzen, congressen en andere interessante evenementen om nieuwe inzichten te krijgen in de markt. Gedurende je processen wordt je ondersteund vanuit de Customer Succes afdeling.

De ideale kandidaat heeft een ondernemende karakter met een bewezen trackrecord op het gebied van new business. Daarnaast min. 3 jaar ervaring relevante ervaring in een internationale rol binnen de IT. Ben jij dé kandidaat die ik zoek?

Functie-eisen

* HBO/WO werk- en denkniveau
* Min. 3 jaar internationale ervaring binnen de IT-sector
* Cyber security kennis is een sterke pré
* Internationaal bewezen sales trackrecord
* Ondernemend, communicatief en teamplayer
* Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

* Uitstekend vast salaris + bonus
* Veelzijdige rol met veel verantwoordelijkheid en vrijheid
* Internationale werkomgeving
* Werken bij een snel groeiende organisatie
* Laptop en telefoon

Inlichtingen

Ahmed Othman (020) 2622446

Sollicitatie

Ahmed Othman (020) 2622446