Introductie

Opdrachtgever is een opkomende speler op het gebied van decoratiematerialen. Zijn wereldwijd actief met distributienetwerken in onder andere Europa, Amerika en Australië. Ontwikkelen producten om gezelligheid te brengen in onder andere verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, maar ook bij mensen thuis. Zijn erg succesvol met kerstdecoratie en staan midden in de ontwikkeling voor nieuwe producten voor nieuwe markten. Organisatie met veel potentie.

Om deze potentie te vervullen zijn wij op zoek naar een Internationaal Sales Manager. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan (inter)nationale distributiekanalen. Je stelt sales- en beursplannen op en voert deze uit om bestaande relaties te optimaliseren en nieuwe distributienetwerken binnen te halen. Je rapporteert aan en werkt nauw samen met de directeur. In deze rol krijg je veel vrijheid om te ondernemen en je creativiteit toe te passen.

De ideale kandidaat heeft een achtergrond in internationale sales en weet hoe het is om distributienetwerken binnen te halen en/of te optimaliseren.

Functie-eisen

· * Minimaal 5 jaar B2B sales ervaring, internationaal is een pré
* Ervaring met opstellen van sales- en beursplannen
* Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
* Woonachtig in de omgeving van Zwolle

Aanbod

· * Goed vast salaris
* Uitstekend bonussysteem, bespreekbaar met directie
* Internationale key positie
* Veel toekomstperspectief

Sollicitatie

Patrick van Leeuwen