SR Blog OchtendRituelen 4

Get inspired

Ritueel 4: Inspiratie!

In de serie van 6 korte blogs met ochtendrituelen die jou een succesvollere accountmanager of salesmanager zullen maken, gaat deze over het belang van inspiratie aan het begin van de dag.

Als (sales)professional is het super belangrijk dat je continue blijft werken aan je persoonlijke groei, en luisteren of lezen is daar een belangrijk onderdeel van.

De kans is groot dat je niet op alle werkdagen vroeg gaat sporten. Hopla, toch bed uit en lees een goed boek of artikel, luister een podcast of bekijk een YouTube filmpje van je favoriete motivatie-, effectiviteits- of salesguru. In de vroege ochtend stoor je niemand en neem je het meeste op. Sterker nog, je kunt de dingen die je hoort of ziet direct in de praktijk brengen. Overigens laten transpireren (sporten) en inspireren zich prima combineren. Luister naar een podcast tijdens de workout, twee in één!

Tip: Maak aan het begin van de week een planning. Alle tips die je leest/krijgt over Ted Talks, documentaires of podcasts zet je op een lijst en plan je in op de dag dat je ze wil zien/horen.