Executive Search

Executive posities verdienen een andere aanpak. De impact van de winnende kandidaat is enorm, de risico’s en kosten bij een mishire zijn groot. Onze Executive Search Consultants hebben daarom allemaal een goede trackrecord in de bemiddeling van dit segment. Ze kunnen zich verplaatsen in de uitdagingen van de opdrachtgever, ze zijn experts in het traceren van de juiste kandidaten, ze snappen goed hoe ze kandidaten kunnen interesseren en hebben goede methoden om er achter te komen of de kandidaat uit het juiste hout is gesneden.

linkedin search

Met de typische

Salesrecruiters mindset

Onze executive headhunters zijn geselecteerd op basis van de ontwikkeling hebben ze doorgemaakt bij Salesrecruiters. Hier hebben ze de kneepjes van het vak geleerd en zijn ze getraind om door bloed, zweet en tranen te gaan om de problemen van de opdrachtgevers op te lossen. Ze zijn extreem resultaatgericht, nemen verantwoordelijkheid en zijn gefocust. Dat merk je als klant.

Bij ons geen old boys network of bestanden met bekende kandidaten, omdat elke opdracht uniek is en een unieke zoektocht verdient. Dit is waar Salesrecruiters Executive Search zich onderscheidt van de gevestigde orde Executive Search bureaus.

Salesmanagement

en Senior Sales

Onze Executive Search Consultants richten zich op zwaardere salesposities met vaste salarissen vanaf €80k tot €150k (OTE €100k+ tot €200k). Denk hierbij aan  echte Sales Executives als; Global/Key Accountmanagers, Sales Directors, Sales Managers, Category Managers, Business Development Managers en Head of Sales. Onze kandidaten houden zich voornamelijk bezig met de verkoop van strategische oplossingen, sales leiderschap, bepalen en uitvoeren van commerciële strategie, digitalisering, propositieontwikkeling, innovatie en/of change management. Onze klanten bevinden zich vooral in het segment MKB+ tot large accounts in elke denkbare branche.

Onderhandeling Salaris Sales kandidaat

Leadership &

Talentdevelopment

Niet alle opdrachtgevers hebben de tijd of de ervaring om seniore verkopers of sales managers te coachen of te ontwikkelen. Omdat het voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten en Salesrecruiters van groot belang is dat de geplaatste kandidaat succesvol wordt, hebben wij aanvullende Leadership & Talent Development oplossingen.

Caroline Schoenmakers is mede-eigenaar en Chief Home Officer van Home of Recruitment, de family brand waaronder ook Salesrecruiters valt. Caroline begon haar carrière in een management development programma bij Philip Morris waar ze seniore commerciële management posities bekleedde. Caroline is inmiddels een succesvolle ondernemer. Naast (executive) recruitment ervaring bij Salesrecruiters heeft ze zich ontwikkeld tot een ervaren business coach, waarvoor ze veel relevante aanvullende opleidingen heeft gevolgd.

Caroline kan samen met de opdrachtgever, eventueel naar aanleiding van de uitkomsten van een assessment, de geplaatste kandidaat coachen op zaken als persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, change management en cultuur ontwikkeling.

Zonder titel 1800 x 1200 px 5

Meike Hagedoorn

Functie: Teamlead
Phone: 0615573667

Contact

Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als Salesrecruiters regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.