Introductie

Organisatie is gespecialiseerd in ontwikkelen en uitrollen van E-commerce oplossingen. Bieden maatwerk, waarbij ze gespecialiseerd zijn in koppelingen naar data en marketingtools. Zijn strategisch partner van onder andere retailers, groothandelaren, stichtingen en merken. Werken vanuit hartje Breda met een jong en ambitieus team om verdere groei te realiseren.

Als Accountmanager ben jij het gezicht van de organisatie. Aangezien er veel aanvragen binnenkomen hoef je in deze rol geen koude acquisitie te doen! Je kwalificeert binnenkomende leads en bezoekt hen. Je analyseert de behoefte van de klant en weet te achterhalen waar de organisatie winst kan behalen. Samen met je collega’s schrijf je vervolgens een adviesplan en presenteert deze. Je voert de onderhandelingen en zorgt dat de samenwerking tot stand komt. De projectmanager neemt daarna het contact over, maar je blijft betrokken om zo de relatie verder uit te bouwen meer projecten uit te rollen. Met jouw kennis en ervaring ben je echt een sparringpartner op C-level en help je jouw klanten verder te groeien. Ook bezoek je beurzen, netwerkborrels en events om zo nieuwe relaties aan te gaan.

Heb jij kennis van WordPress en Magento? Ben je ondernemend, commercieel en wil jij samen met de klant groeien? Solliciteer dan direct!

Functie-eisen

* Hbo denk- en werkniveau
* Minimaal 3 jaar commerciële ervaring
* Je hebt kennis van WordPress en Magento
* Je bent commercieel, gedreven en proactief

Aanbod

* Goed vast salaris
* Winstdeling
* Auto, laptop, telefoon
* Mooi kantoor in hartje Breda
* Werken in een jonge organisatie met korte lijnen en veel vrijheid


Inlichtingen

Daniëlle de Jong

Sollicitatie

Daniëlle de Jong