Introductie

Ben jij een Digital Marketeer die hard op weg is om de beste te worden in je vak? Op zoek naar een bedrijf waar je jouw ambitie verder kan waarmaken en je dagelijks wordt uitgedaagd? Dan zoek ik jou!

Het gaat om een informeel snelgroeiend bedrijf, gevestigd in Katwijk, dat zich internationaal specialiseert in mobiele buitenreclame. Een One-Stop-Organisatie waar verkoop, productie en plaatsing allemaal in eigen beheer worden uitgevoerd. Zij willen graag hun bureau verder uitbouwen en zowel online als offline hun eigen marketing slagkracht vergroten (branches als Automotive, Retail, Petrol en Cultureel) en daarom op zoek naar een Online Markteer die hun helpt bij ‘the next step’.

Elk jaar wordt er een marketingplan opgesteld door het management die zij zelf samen met het marketing team uitvoeren. Na uitbreiding van het team met een Medior Marketeer is het tijd voor versterking op online gebied. Alle online strategieën en campagnes worden nu beheert door een extern bureau, maar dat kan beter. Jij begrijpt online marketing als de beste en weet naar welk doel je toe werkt. Je vergroot de vindbaarheid, zichtbaarheid en conversies de organisatie. Kortom, je helpt impact te creëren in de markt. Communicatielijnen zijn kort, je schakelt direct met de Directeur, het MT en natuurlijk met je team.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het plannen en opzetten van een content strategie (blog posts, website content etc.) en het managen en uitvoeren van digitale marketingcampagnes (video, whitepapers, advertising, social media). Natuurlijk ook plannen en organiseren van digitale bijeenkomsten en webinars. Verder ben je verantwoordelijk voor SEO & SEA en beheer je de website en andere online marketingkanalen. Je analyseert en rapporteert je online campagnes, de markt en de inzichten die je meekrijgt vanuit klanten. Verder ben je niet onbekend met platforms Google Ads en LinkedIn. Je zal heel nauw samenwerken met Sales team, want jouw campagnes ondersteunen hen met het genereren van leads en het uitbouwen van de business.

De organisatie is binnen enkele jaren flink gegroeid binnen de markt, dat zorgt voor een hecht team met een ambitieuze werksfeer waarin je uitgedaagd wordt om initiatief te nemen. Toch zijn ze inmiddels ook een gezonde, stabiele organisatie en spelen volop in op professionalisering, dus een beter moment om in te stappen is er niet. Ze vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Van de gezellige vrijdagmiddagborrel tot de regelmatig terugkerende teamuitjes.

Je hoeft niet op alle vlakken een volwaardige professional te zijn. De organisatie biedt uitstekende mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren binnen een doelgerichte marketingomgeving. Maar als je proactief en analytisch bent, daarnaast ook niet bang om je handen uit de mouwen te steken en zelfstandig te werken, dan ben jij misschien wel degene die we zoeken.

Functie-eisen

* HBO afgerond en minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in online marketing
* Ambities om door te groeien; belangrijke aanjager voor de groeiplannen
* Je bent creatief, houdt van afwisseling en denkt out of the box
* Perfect Nederlands en goed Engels
* Goed zelfstandig kunnen en willen (thuis)werken
* Woonachtig in regio Den Haag/Leiden/Katwijk.

Aanbod

* Goede arbeidsvoorwaarden en salaris
* Reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 25 vakantiedagen en de beschikking over pool auto’s
* Ruimte voor ontwikkeling en eigen inzichten over de markt
* Een veelzijdige rol in een dynamische, groeiende en flexibele omgeving.

Sollicitatie

Meike Hagedoorn