Introductie

Ben jij sociaal, super klantgericht en ben jij op zoek naar een vervolgstap als Customer Success Manager bij een jong en snelgroeiend bedrijf waar de energie en ondernemendheid vanaf spat? Wil jij impact maken en direct bijdragen aan het hybride werken voor bedrijven over de hele wereld? Dan is dit je kans!

Deze organisatie beheert een SaaS-platform dat bedrijven ondersteunt het hybride werken optimaal te faciliteren voor hun werknemers. Het faciliteren van thuiswerken brengt bij bedrijven veel kosten, administratie en tijd met zich mee. Zij helpen bedrijven bij het leveren, onderhouden en beheren van alle kantoorapparatuur en diensten op afstand door dit te centraliseren in één platform. Hiermee stellen zij de vooruitstrevende bedrijven in staat om hun groeipotentieel te realiseren.

Ze zijn hard aan het groeien en daarom op zoek naar een ambitieuze Customer Success Manager die zich gaat focussen op het onboarden van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties om deze zo optimaal mogelijk te benutten. Op dit moment hebben zij meer dan 5.000 klanten op de Europese markt en zij hebben de missie om, net als hun klanten, ook de rest van Europa te veroveren. Je werkt nauw samen met klanten als Otrium, Netflix, Friesland Campina, Mollie, Catawiki en Douwe Egbers.

Je komt te werken in een jonge en ambitieuze organisatie in hartje Amsterdam. Doordat zij groeiende zijn, zijn ook de doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden voor jou eindeloos. Het is een leuk team waar de lijnen kort zijn en geen vrijdagmiddagborrel wordt overgeslagen. Iets voor jou? Dan kom ik graag met je in contact!

Functie-eisen

*Minimaal HBO werk- en denkniveau
*Klantgerichtheid zit in je DNA
*Relevante ervaring als Customer Success Manager
*Vloeiend Nederlands en Engels
*Woonachtig in omgeving Amsterdam

Aanbod

*Goed vast salaris + aantrekkelijke bonusregeling
*13e maand, MacBook en telefoon
*Veel doorgroeimogelijkheden
*Maandelijks de leukste teamuitjes
*Gefaciliteerde thuiswerkplek

Inlichtingen

Kees van den Burg 020 2622 441

Sollicitatie

Kees van den Burg 020 2622 441