Introductie

Een droomhuis, wie wil dat niet? Mijn opdrachtgever realiseert dit voor haar klanten en is daarnaast hun trusted advisor. Hebben jarenlange specialistische ervaring en kennis en bieden een totaalconcept met enkel kwaliteitsmerken in hun assortiment. Van prachtige stoffen voor o.a. gordijnen, elektrische zonwering en van vloeren tot hoogwaardige meubels.

Zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en hebben momenteel meerdere fysieke showrooms door heel Nederland. Zij onderscheiden zich in het persoonlijke, passende en gedetailleerde advies waarbij de klant altijd centraal staat; zij krijgen enorm veel energie van blije klanten, en jij dus ook! Samen met de klant kijk je, onder het genot van een kop koffie, naar hoe iemand leeft en is als persoon. Hierna wordt er gezorgd voor een reflectie tussen het huis en de klant wat zorgt voor een ultiem ‘thuis’ gevoel. Eigen vakmannen komen vervolgens de uitgekozen producten thuis bij de klant plaatsen waardoor kwaliteit altijd gewaarborgd wordt.

Als commerciële interieurvakman of- vrouw lever jij vakwerk en hoogwaardig advies aan klanten. Je inspireert de klanten die reeds hun aankopen hebben gedaan of in één van de vestigingen nog oriënterende zijn. Jij voorziet hen van deskundig, technisch en creatief (interieur)advies op maat. Type woning, stijl, materialen, kleurstelling, alles komt aan bod waarna jij de klant alle opties presenteert en laat ervaren. Met jouw commerciële inzicht signaleer je kansen en hier speel je op in. Je zorgt dat er maatwerk geleverd wordt door accuraat en zelfstandig de metingen te doen. De uitdaging ligt in het zorgvuldig en integer brengen van een totaaloplossing. Met jouw inlevingsvermogen verhoog je het woonplezier van de klant en word jij de vakman bij wie ze vaker zullen terugkomen. Je gaat efficiënt en effectief te werk. Kans om een dubbelrol als winkelmanager en op termijn kans tot participatie (aandelen).

Functie-eisen

* HBO werk- en denkniveau
* Trackrecord in consultative selling (hoogwaardige wooninrichting)
* Ervaring in een technische positie (technische maatneming)
* Accuraat, commercieel en creatief
* Teamspeler
* Woonachtig in omgeving Leidschendam


Aanbod

* Goed salaris
* Auto van de zaak
* Laptop en telefoon
* Kans om te participeren
* Ontwikkeling- en groeimogelijkheden

Sollicitatie

Kees van den Burg