Introductie

Opdrachtgever is een prachtig familiebedrijf met meer dan 200 betrokken medewerkers verspreid over heel het land. Al meer dan 50 jaar is onze opdrachtgever dé specialist als het gaat om produceren, bouwen en onderhouden van kozijnen, schuifpuien en dakkapellen. Alle producten worden gemaakt in eigen fabriek en zijn van de hoogste kwaliteit. Door de kwaliteit en familiaire sfeer hebben werknemers vaak lange dienstverbanden en zorgen ze voor een fijne werkplek en blije klanten.

De kwaliteit en duurzaamheid van de producten is een begrip in de markt, waardoor veel particulieren maar al te graag met onze opdrachtgever in contact komen. We zoeken daarom een adviserende verkoper, met een goed luisterend oor én technisch inzicht. Jij wordt verantwoordelijk voor het eerste klantcontact en het geven van technisch advies. Jij bent hét gezicht van onze opdrachtgever en ontvangt de klanten in de showroom, of bezoekt ze op locatie. Jouw kennis, vriendelijkheid en enthousiasme zorgen voor de ultieme klantbeleving. Dus niet het halen van je target, maar het blij maken van de klant is voor jou het meest belangrijk.

Waar concurrenten veelal sturen op massa en groei, stuurt onze opdrachtgever aan op het geven van écht gedegen advies en het leveren van kwaliteit. De sfeer is gezellig, met korte lijnen naar het management. En als het allemaal weer mag, wordt het gloednieuwe pand met aangrenzende fabriek met een groot feest geopend!

Functie-eisen

* Achtergrond of affiniteit met techniek, vanuit studie of werkervaring
* Woonachtig nabij Zwolle of Amersfoort
* MBO+ werk- en denkniveau
* Klantgericht, sympathiek en communicatief sterk
* Fulltime Functie, 32-uur in overleg bespreekbaar, zaterdag is een vaste werkdag

Aanbod

* Familiaire werkomgeving met gezellige collega’s
* Goede eigen pensioenregeling
* Goed vast salaris
* Auto van de zaak
* 24 vakantiedagen + 13 ATV dagen

Sollicitatie

Eline Boon