Introductie

Krijg jij energie van het ontwikkelen van nieuwe markten en het adviseren van bedrijven om complexe vraagstukken te vertalen naar IT-oplossingen? Lees dan verder!

Opdrachtgever helpt bedrijven in de bouw hun processen te digitaliseren en te automatiseren. Levert SaaS oplossingen die zorgen voor efficiëntere processen op gebied van finance, logistiek en service bij grote bouw/infra projecten. Hierbij onderscheiden zij zich door hun eigen ontwikkelde software en specialisatie. Willen in de komende jaren een nog betere software partner worden voor hun klanten en hen ondersteunen in de transformatie naar digitalisering. Cultuur is familiair waarbij veel waarde wordt gehecht aan de input van de medewerkers. Stabiele organisatie met een bewezen dienstverlening met veel groei ambities.

Als Business Development Manager word je verantwoordelijk om nieuwe relaties met bedrijven in de bouw en aanverwante sectoren op te bouwen. Het grotendeel van de klanten bevinden zich in midden Nederland, de Randstad en Brabant. In samenwerking met de marketingafdeling doe je marktonderzoek en weet je leads en prospects te genereren. Daarnaast organiseer je strategiesessies en geef je live impressies over de specifieke functionaliteiten en/of oplossingen. Je schakelt op C-level en bent een echte sparringpartner bij de klant. Je werkt in een team van 3 en rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur.

Je komt te werken in een familiebedrijf met korte lijnen en een ambitieus team. Je krijgt alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven uit te werken. De ideale kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met verkoop van diensten in een soortgelijke rol. Ervaring in de software en/of bouwbranche is een pre maar geen eis.

Functie-eisen

* Hbo/Wo afgestudeerd
* Minimaal 5 jaar ervaring in een functie gericht op het opbouwen van nieuwe relaties
* Proactief, doelgericht, ambitieus
* Kunnen schakelen op C-level
* Ervaring in software en/of bouw is een pre

Aanbod

* Goed vast salaris met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
* Collectieve winstuitkering (geen persoonlijke bonus)
* Auto, laptop & telefoon
* Premievrij pensioen
* Ruimte voor eigen initiatief
* Een fris familiebedrijf binnen in een innovatieve werkomgeving

Inlichtingen

Daniëlle de Jong

Sollicitatie

Daniëlle de Jong