Introductie

Voor een gave scale-up partij in Amsterdam die ‘Smart Boxen’ aanbiedt voor jouw pakketjes, zijn wij op zoek naar iemand die het bedrijf op de kaart gaat zetten in Nederland! In de Scandinavische landen is hun concept al groots uitgegroeid en dit willen zij kopiëren en plakken naar de Benelux. Wil jij jouw sales kwaliteiten, plannend vermogen en helikoperview combineren in deze uitdagende rol? Lees dan snel verder!

‘Je pakketje kon helaas niet afgeleverd worden en is mee terug genomen door de bezorger’. Dit bericht wordt niemand vrolijk van als jij al een week op je pakketje zit te wachten. Nu kan je die ene mooie outfit niet aan op je feestje en zit je met je handen in het haar. Onze opdrachtgever heeft hier de oplossing voor. Namelijk je pakketje bezorgen in ‘Smart Boxen’ bij jou in de buurt. Zo kan jij je pakketje onderweg naar huis, in de supermarkt, sportschool, tankstation of zelfs je eigen universiteit ophalen wanneer het jou uitkomt. Jij hebt nu de regie in eigen handen.

Ben jij iemand die gelooft in deze visie en het leven voor veel Nederlanders een stukje makkelijker wilt maken? Heb jij alle sales kwaliteiten in huis om nieuwe partijen aan te sluiten bij deze ontzettend gave en opkomende brand? Haal jij er energie uit om deals te sluiten, koud ergens binnen te stappen, in teamverband te werken en het verschil te maken in de organisatie? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging.

Wij zijn namelijk op zoek naar een Business Development Accountmanager die zich gaat richten op het opstarten en het uitgroeien van dit ‘nieuwe’ concept. In deze rol wordt jij verantwoordelijk voor jouw eigen regio waarin jij nieuwe partijen gaat aansluiten. Dit doe jij door afspraken af te gaan of ergens koud binnen te stappen. Jij zorgt ervoor dat jij weet bij wie jij moet zijn om zo recht op jouw doel af te gaan; namelijk het closen van de deal. Je schakelt veel met jouw collega’s in de binnendienst, omdat zij jouw agenda gedeeltelijk beheren door middel van afspraken inplannen. Jij bent de vertegenwoordiger van het bedrijf binnen jouw regio en bent een gedreven persoonlijkheid die niet opgeeft bij het horen van een nee. Jij bent degene die altijd beschikbaar is om potentiële klanten te adviseren en begeleiden.

Heb jij een grote dosis doorzettingsvermogen en zie jij kansen waar andere misschien opgeven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

* Open, sociaal en gedreven
* Klaar voor een start van je carrière (maximaal 3 jaar ervaring)
* Woonachtig in Drenthe, Groningen, Friesland
* Je beschikt over overtuigingskracht
* Affiniteit met sales

Aanbod

* Goed salaris + bonus
* Een inspirerende werkplek
* Jonge, gedreven maar vooral gezellige collega’s
* Vrijdag middag borrels
* Lunches op kantoor

Sollicitatie

Megan Meijer (020) 2622444