Introductie

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch reparatiebedrijf voor mobile devices met flinke groeiambities en heeft met meer dan 10 servicepoints richting al een landelijke dekking. Voeren reparaties uit van mobile devices voor zowel consumenten als zakelijke klanten (Apple, Android en Windows devices) en ze zijn officieel Authorised Apple Service Provider. De organisatie staat voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Als B2B Account Manager benader en werf je bedrijven en instellingen binnen de zakelijke markt. Jij ben bent verantwoordelijk voor het opzetten van jouw B2B salesfunnel en zal in samenwerking met de Marketing afdeling werken aan de groei van de landelijke bekendheid. Jouw klanten zijn voornamelijk telecom- en computer resellers en jij gaat deze bij klanten proactief en enthousiast inventariseren naar de behoeften. Je weet heel goed de juiste contactpersonen te vinden en creëert makkelijk een warme relatie. Vervolgens weet je deze klanten van een gedegen advies te voorzien en helpt ze met het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle mobiele reparatie trajecten (smartphones, tablets, laptops en desktops).

Heb jij affiniteit met zakelijke elektronica en ervaring met het verkopen aan een B2B markt? Schrikken maandelijkse targets jou niet af? Maak jij makkelijke de connectie met mensen waarbij je goed in staat bent commerciële kansen te zien en te benutten. Wil jij een stap maken naar de buitendienst en je zelf blijven ontwikkelen in jouw sales carrière ? Solliciteer dan direct.

Functie-eisen

*HBO denk- en werkniveau
*Woonachtig in Zuid-Holland
*Klantgericht en representatieve persoonlijkheid
*‘Don’t take no for an answer ‘ mentaliteit
*40 uur per week
*Initiatiefrijk, proactief en commercieel gedreven

Aanbod

*Aantrekkelijk vast salaris.
*Significante bonus bij behalen van targets
*Auto, laptop, telefoon
*Reiskosten vergoeding;
*Doorgroeimogelijkheden.
*Prettige werkomgeving binnen zeer jong en ambitieuze team;

Inlichtingen

Dimitri Verheul 06 25400372

Sollicitatie

Dimitri Verheul 06 25400372