Introductie

Ben je een echte netwerker die affiniteit heeft met hosting en e-commerce? Kan je daarnaast jouw IT kennis combineren met commerciële smalltalk? Dan kom ik graag in contact met jou!

Het betreft een internationale speler die webshops host. Missie is om te zorgen voor meer diversiteit in e-commerce door een hostingplatform te bieden dat unieke online ervaringen biedt voor webshops in alle soorten en maten. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten van je eigen sales funnel, het sluiten van de deal en het laten groeien van het partnership: accounts zijn jouw verantwoordelijkheid van A tot Z! Omdat zij webshops hosten die gebouwd zijn met een open source framework zoals Magneto of Shopware, is het jou doel om bekend te worden in deze communities. Je volgt leads op die binnenkomen, maakt afspraken en woont deze bij. Zodra corona het toelaat zal je ongeveer 10-20% van je tijd reizen, e-commerce events bijwonen en regelmatig bij internationale partners langs gaan. Ook wordt er van je verwacht dat je zelf leads vindt via je netwerk. Kwaliteit staat bij deze partij voorop. Weten zich te onderscheiden in de markt door servicegerichtheid, de nieuwste tooling en re-branding. Security niveau is hoog waardoor de grootste partijen in de markt voor deze partij gaan.

Je bent sterk aan tafel en bent graag op pad. Maar je bent ook de partner die snapt dat digitaal soms sneller en efficiënter is. Zeker het internationaal reizen zal in afwachting van corona zijn. Uiteraard onderdrukt dit jou resultaten niet en weet je nog steeds een duurzame relatie te bouwen.

Je komt terecht in een klein hecht team waar de lijnen kort zijn.

Functie-eisen

* Je hebt de juiste IT kennis in combinatie met een commerciële mindset
* Gedreven, ambitieus en je beschikt over de juiste senioriteit
* Prestatiegericht en vooral een can-do mentaliteit
* Perfect in zowel Nederlands als Engels
* Woonachtig in Amsterdam

Aanbod

* Goede vast salaris en sterke secundaire voorwaarden
* Sportkosten, opleidingsbudget en een OV jaarkaart
* Een ambitieus team waarin initiatieven gewaardeerd worden
* Pool toernooien, bbq’s en leuke dance events!

Sollicitatie

Kelly Timmerman (020) 2622445