Introductie

Heb jij passie voor sport en de kantine, ben je salesminded en een natuurlijke winnaar? Dan is dit wellicht wel de perfecte uitdaging voor jou!

Voor mijn opdrachtgever, een ambitieus familiebedrijf dat zowel Nationaal als Europees sterk gepositioneerd is, ben ik op zoek naar een zeer gedreven startende accountmanager. De opdrachtgever is een van de grote en bekendste leveranciers van verschillende sportdranken bij o.a. sporthoreca gelegenheden. Daarnaast onderscheiden zij zich door alles zelf te produceren en zich erg te richten op (product) innovatie & duurzaamheid. De cultuur van de organisatie kan worden omschreven als een ‘’winnaarsmentaliteit’’ waar gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. De deur zal altijd open staan voor vraagstukken en er wordt gehoor gegeven aan creatieve mark ideeën. Ook zal het uitstapje naar een buitenlands sportevenement niet ontbreken.

In de rol van Accountmanager ligt er een prachtige uitdaging in de buitendienst voor je klaar. Je wordt het visitekaartje van de organisatie en bent verantwoordelijk voor een bestaand klantportfolio, het onderhouden en uitbouwen hiervan en het binnenhalen van nieuwe klanten in jouw regio. Je weet wensen van prospects en klanten als de beste te achterhalen en adviseert hen over de producten en diensten. Het aan tafel komen bij de juiste persoon zie jij als een uitdaging waarna een gezellig gesprek ‘a piece of cake’ voor jou is. Je rapporteert direct aan de salesmanager.

Functie-eisen

* Afgeronde HBO of MBO+ met 1 jaar commerciële ervaring
* Passie voor sport, de kantine en een winnaarsmentaliteit
* Gedreven, enthousiast leergierig en gemaakt voor sales
* In het bezit van rijbewijs B
* Woonachtig in regio Amsterdam, Den Helder, Almere

Aanbod

* Goed salaris met riante bonusregeling
* Interessante learningcurve
* Auto, laptop en telefoon van de zaak
* Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
* Gedreven, gezellig en jong team
* Extra teamincentives

Sollicitatie

Max Visscher 020 248 0040