Introductie

Onze opdrachtgever is gevestigd in de lichtstad en is op zoek naar een gedreven accountmanager die met een uniek service product voor reuring in de markt moet gaan zorgen. Dit unieke en innovatieve platform kan je het makkelijkst verwoorden als het “Tinder voor technisch en operationeel talent.” De klanten van onze opdrachtgever krijgen hierdoor de beschikking over een database van jong talent (technici en operators) waarmee ze laagdrempelig en makkelijk in contact kunnen komen. Op basis van vooraf opgegeven criteria, komen alleen de profielen naar voren die daarop het beste matchen. Zowel op basis van soft- als hard skills. Door de keuze van de doelgroep bevinden ze zich momenteel in een nichemarkt, maar het doel is om het platform schaalbaar te maken.

Het label dat je gaat vertegenwoordigen is één van de vijf labels binnen deze snelgroeiende organisatie. Cultuur is ambitieus, gedreven, informeel en aan Brabantse gezelligheid geen gebrek.

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk de acquisitie van nieuwe klanten en de succesvolle uitrol van de dienst. Je krijgt enorm veel ondernemingsvrijheid en bepaalt zelf de strategie om de markt aan te vliegen. Zelf startend, initiatief nemen, trends spotten en op inspelen, buiten de kaders denken, dat is wat jou typeert. Je bent een doorpakker, niet bang voor de telefoon om klanten te bellen en creatief in jouw benadering.

Je weet de juiste snaar te raken bij de klant en bent een consultatieve verkoper: goed luisteren, weerstand vanuit de klant moeiteloos kunnen weerleggen, demonstraties overtuigend geven en verbanden kunnen leggen die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de klant. Klanten bevinden zich met name in de technische sector.

Wij zoeken een ondernemend persoon die zichzelf wilt ontwikkelen en samen met het bedrijf wil meegroeien. Een stoere sparringpartner, die de ruimte krijgt zijn visie te delen en erop door te pakken. Het label bevindt zich nog in de start-up fase, doel is om volgend jaar break-even te draaien dus er is werk aan de winkel. Een prachtige uitdaging ligt dus in het verschiet!

Functie-eisen

MBO/HBO werk- en denkniveau
Ondernemend, zelfstartend en communicatief sterk
Commercieel trackrecord bij vorige werkgevers
Full time dienstverband

Aanbod

Aantrekkelijk salaris en bonus
Auto, laptop en telefoon van de zaak
Pensioen
Ondernemen op basis van een stabiel businessmodel

Sollicitatie

Joep Albers