Introductie

Opdrachtgever is een snelgroeiende scale-up organisatie, die met een innovatief concept de hoogwerkersbranche in rap tempo op z’n kop zet. Onderscheiden zich door hun unieke verhuurconcept van duurzame, elektrisch aangedreven hoogwerkers en lage kosten. Er is in 2020 een groei van 230% gerealiseerd en gaan ook komende jaren deze groei door zetten. Hebben momenteel 18 locaties door heel Nederland en willen dit binnen 2 jaar uitbreiden naar 80 locaties.

Om de groeiambities van dit jaar te behalen zijn we op zoek naar twee Accountmanagers in de regio’s Zuid- en Noord Nederland. Je wordt verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van jouw regio. Je weet kansen in de markt te spotten en te benutten, geeft advies over de duurzame inzet van de machines en weet zo de deal te sluiten. Daarnaast beheer je bestaande relaties en weet je deze verder uit te bouwen. Verdeling new business/relatiebeheer zal starten op 70/30, maar naar mate je meer business binnen haalt zal deze uiteraard verschuiven.

Je komt te werken in een klein, hecht en ambitieus team, waarin samenwerken een grote rol speelt. Ben jij proactief, zelfstandig en weet jij klanten vol enthousiasme te overtuigen? Wil jij deel uitmaken van deze scale-up waar alle ruimte is om te groeien? Solliciteer dan direct!


Functie-eisen

* Hbo denk- en werkniveau
* Minimaal 3 jaar commerciële ervaring
* Ondernemend, initiatiefrijk en proactief
* Affiniteit met online omgeving, verhuur en bouwwereld is een pré

Aanbod

* Marktconform salaris
* Bonusregeling
* Auto, laptop, telefoon
* Ruime doorgroeimogelijkheden
* Werken in een hecht, ambitieus team

Inlichtingen

Tom Kortekaas

Sollicitatie

Tom Kortekaas