Introductie

Organisatie is al 20 jaar gespecialiseerd in IT Managed Services. Onderscheiden zich door hun klantgerichte aanpak; zijn in 2021 uitgeroepen tot beste Managed Service Provider in Emerce100 en scoren gemiddeld een 8.9 op klanttevredenheid. Klanten bevinden zich o.a. in de E-Commerce, Digital Agencies en Transport & Logistiek. Vanuit hun kantoor in hartje Rotterdam werken zij met een ambitieus en gedreven team om te kunnen blijven groeien.

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de bestaande klanten. Je werkt samen met een accountteam om de klant zo goed mogelijk te ontzorgen en de beste oplossing te kunnen bieden. Je schakelt op C-level en weet de klant uit te dagen. Je achterhaalt waar de klant mee bezig is, wat ze willen en waar ze naar toe willen groeien. Zo werk je samen naar de juiste oplossing. Naast het uitbouwen van bestaande relaties is het aan jou om het klantenbestand uit te bouwen en groei te realiseren.

Je komt te werken in een ambitieuze, transparante organisatie met korte lijnen en directe communicatie. De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar commerciële ervaring in een IT-omgeving. Naast een goed vast salaris en mooie extra’s zijn er ook volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen!

Functie-eisen

* Hbo/Wo denk- en werkniveau
* Minimaal 3 jaar commerciële buitendienst ervaring
* Affiniteit met IT
* Ambitieus, teamplayer, zelfstartend

Aanbod

* Goed vast salaris + bonusregeling
* 28 vakantiedagen
* Pensioenregeling
* Auto, laptop, telefoon
* Opleidingsbudget van €2.000,- per jaar


Inlichtingen

Daniëlle de Jong

Sollicitatie

Daniëlle de Jong