Introductie

Je passie voor sales en techniek combineren? Dat kan in deze functie! Deze organisatie is een internationaal technisch handelsbedrijf met meer dan 25 enthousiaste medewerkers. Zij zijn specialist in onderhoudsapparatuur en gereedschappen die gebruikt worden in de airco- en koeltechniek. Wereldwijd zijn zij betrokken bij koeltechnische projecten onder andere gericht op het reduceren van de emissie van milieubelastende koudemiddelen en CO2.

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande en creëren van nieuwe klantrelaties. Klanten komen uit de automotive branche en de koeltechnische sectoren en bevinden zich door heel Europa. Je krijgt o.a. te maken met klanten als KLM, Tesla, Würth en NS. Jij bent het betrouwbare visitekaartje van de organisatie en durft deuren te openen waar anderen voorbijlopen. Verkopen is primair jouw ding! Door het stellen van de juiste vragen weet je snel de pijnpunten van de klant te benoemen en samen met de engineers bedenk je een passende oplossing.

Vervolgens weet je de klant moeiteloos te overtuigen van de voordelen van de gekozen oplossing. Ondanks dat je in je eentje verantwoordelijk bent voor je klantportfolio sta je er niet alleen voor. Je overlegt en spart namelijk continu met je collega’s die verantwoordelijk zijn voor de andere gebieden. Op deze manier laten jullie elkaar en de organisatie groeien!

Er hangt een persoonlijke en familiaire sfeer en iedereen is benaderbaar. Dit maakt het een fijn bedrijf om te werken.

Functie-eisen

*HBO werk- en denkniveau
*Ervaring binnen een technisch commerciële functie
*Interesse in techniek, passie voor sales
*Stevige relationele en adviserende vaardigheden
*Initiatiefrijk, leergierig, flexibel, resultaatgericht
*Kan omgaan met klanten in andere landen en culturen
*Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre

Aanbod

*Uitdagende functie binnen een groeiend innovatief internationaal bedrijf
*Een informele werksfeer in een betrokken team met korte lijnen
*Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling
*Auto van de zaak
*Goed vast salaris + aantrekkelijke bonusregeling
*Pensioenregeling

Inlichtingen

Kees van den Burg 020 2622 441

Sollicitatie

Kees van den Burg 020 2622 441